De ce nu o suportau colegii lui Gerard Pique pe faimoasa Shakira: „Nu avea o nicio prietenie cu nimeni”

Giosanu Catinca / 27.06.2022, 17:15
De ce nu o suportau colegii lui Gerard Pique pe faimoasa Shakira: „Nu avea o nicio prietenie cu nimeni”

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după 12 ani de relație. Ei formau un cuplu din anul 2010 și împreună au doi copii, Sasha și Milan.

După anunțul despărțirii, s-a aflat că artista a primit o poreclă ciudată din partea prietenilor lui Pique. Cântăreața nu era văzută cu ochi buni de către amicii fotbalistului. Motivul pentru care nu o agreau colegii sportivului.

Shakira, devastată după despărțirea de Gerard Pique

Cântăreaţa columbiană Shakira şi fotbalistul echipei FC Barcelona, Gerard Pique, au anunțat la începutul acestei luni că se despart. Ei au ales să o ia de drumuri diferite la scurt timp după ce presa din Spania a dezvăluit că fundașul Barcelonei a înșelat-o pe faimoasa căntăreață.

După anunțul despărțirii de fundaşul echipei FC Barcelona Gerard Pique, Shakira a transmis că va pleca împreună cu cei doi copii în Statele Unite. Jurnaliștii străini au scris la scurt timp că fotbalistul o va urma în SUA, de dragul copiilor.

Acum, s-a aflat motivul pentru care Shakira vrea să părăsească Spania.

Ce poreclă a primit Shakira din partea colegilor lui Gerard Pique

Jurnalista Lorena Vázquez a declarat că Shakira nu are prieteni în Barcelona. Acesta ar fi unul dintre motivele pentru care vedeta vrea să se stabilească la Miami.

Cântăreața columbiană nu se înțelegea deloc cu colegii lui Pique. Mai mult, ea ar fi primit o poreclă din partea sportivilor.

Toți cei din anturajul lui Pique o știau pe Shakira drept «La Patrona» (n.r- Patroana) pentru că nu avea o atitudine plăcută față de prietenii fotbalistului. Nu s-a împrietenii cu amicii de-o viață a lui Pique, nici cu celelalte soții alte jucătorilor Barcelonei. Asta a fost o problemă pentru cuplu încă de la început.

Shakira a arătat de multe ori că nu se simte bine în Barcelona, unde nu are foarte mulți prieteni. Cea mai bună prietenă a ei era mama lui Pique, cu care acum nu mai are o relație bună. Vrea să evite presa și crede că cea mai bună modalitate este să se mute la Miami. Nu mai are nicio legătură cu Barcelona.”, notează spaniolii de la Marca.

”Eram jos, dar acum m-am ridicat”

Shakira a lansat ,recent, o melodie numită „Don’t you worry” (n.r- Nu îți face griji). Fanii artistei se gândesc că anumite versuri îi sunt dedicate chiar lui Pique, întrucât cântăreața vorbește despre planurile ei de viitor în melodia pe care o interpretează alături de David Guetta și Black Eyed Peas.

Totul va fi bine, mă simt atât de vie
Voi trăi cea mai bună perioadă din viață
Voi face doar ce-mi place
Eram jos, dar acum m-am ridicat
Devin tot mai înțeleaptă
Și mi-am dat seama că totul va fi bine, spune Shakira în noul cântec.