De ce nu se întoarce Mirel Rădoi la FCSB. Fostul selecționer a dezvăluit motivul pentru care ar refuza oferta lui Gigi Becali

Olteanu Ștefan / 15.11.2021, 13:52

Rămas liber de contract după despărțirea de echipa națională, Mirel Rădoi anunță că nu se întoarce la FCSB. Gigi Becali este în căutarea unui nou antrenor după plecarea lui Edi Iordănescu, însă o revenire a finului la echipă este exclusă. Nici Mirel Rădoi, nici Gigi Becali nu se mai gândesc să colaboreze vreodată la o echipă de fotbal.

„La FCSB? Să mă cert a doua oară cu nașul?”. Mirel Rădoi nu se întoarce la FCSB

Mandatul precedent pe care l-a avut Mirel Rădoi la FCSB a lăsat urmări adânci, iar fostul selecționer spune că nu se mai întoarce la echipa lui Gigi Becali.
În urma acelei colaborări, cei doi s-au certat și nu și-au vorbit ani buni. Asta în ciuda faptului că între ei există și o relație de rudenie naș-fin.
Pentru a nu mai risca să amestece familia cu locul de muncă, Mirel Rădoi spune că nu ia în calcul o revenire la FCSB:

În momentul de față, nu. Nu spun niciodată, nu știu ce se va întâmpla peste o săptămână, dar în momentul de față nu. Am mai fost o dată, m-am certat cu nașul, ne-am împăcat. Mă duc a doua oară, să mă cert iar?

A fost o clauză de 500.000 de euro care a fost plătită (n.r. – clauza lui Iordănescu Jr care, de fapt, nu a mai fost plătită). Deci și dacă pune un milion, înseamnă că nu contează”, a spus Mirel Rădoi, în cadrul ultimei conferințe de presă la care a fost prezent în calitate de selecționer.

Gigi Becali gândește la fel: „Nu mă mai cert în viața mea cu naș sau cu fin!”

Aceeași idee a fost scoasă în față și de Gigi Becali. Întrebat dacă ia în calcul să îi facă o ofertă lui Mirel Rădoi, Gigi Becali a spus că nu se pune problema:

Auzi, nu mă mai cert în viaţa mea cu naş sau cu fin. Am greşit cel mai mult cu Gică Hagi. Nu te cerţi cu naşul tău pentru fotbal. Eram nebun. Nu vreau să mă cert cu finul meu. La afaceri de fotbal nu mai am nicio treabă cu fini sau cu naşi”, a spus și Gigi Becali, potrivit Telekom Sport.

Mirel Rădoi a mai antrenat-o pe FCSB între iunie și noiembrie 2015, pentru 29 de meciuri. A câștigat 13, a remizat de 7 ori și a pierdut 9.

Viitorul antrenor al FCSB, confirmat de Gigi Becali. Patronul vicecampioanei a recunoscut: „El este o variantă”.