De ce vor fi foarte puțini rapidiști la meciul cu Sepsi. ”Mergem în deplasare cu 50 de suporteri”

Radu Bordei 24.08.2022, 16:42
De ce vor fi foarte puțini rapidiști la meciul cu Sepsi. ”Mergem în deplasare cu 50 de suporteri”

Echipa lui Adrian Mutu nu se poate baza pe mulți suporteri la meciul cu Sepsi. Giuleștenii vor trebui să se descurce pe un teren dificil, fără unul din principalele lor avantaje. Gazdele au explicat motivul pentru care fanii Rapidului nu vor avea decât puține bilete, în Ardeal.

Rapidul, fără mulți fani la meciul cu Sepsi. „Nu se poate pune problema de reciprocitate”

Adrian Mutu și jucătorii lui sunt conștienți că vor avea parte de un meci foarte greu pe terenul celor de la Sepsi. Mai ales că nu vor avea o susținere la fel de numeroasă ca la alte partide. Doar 410 bilete vor primi suporterii giuleștenilor. Este un număr mic, se știe că fanii feroviarilor se prezintă în număr mare, indiferent de unde se desfășoară partida. Acum, însă, ardelenii au alte planuri.

Este un interes foarte mare pentru acest meci, chiar nu putem da mai multe bilete. Ar trebui să luăm din locurile destinate propriilor suporteri, iar acest lucru nu este posibil. Noi oricum nu vom merge mulți în deplasare, vom avea probabil 50 de suporteri. Așa că nu se poate pune problema unei reciprocități, a explicat Laszlo Dioszegi.

Adrian Mutu are doi noi jucători la antrenamente

Rapid București o va întâlni pe Sepsi OSK pe 27 august. Partida dintre cele două formații se va disputa pe stadionul din Sf. Gheorghe.

La ultima sesiune de antrenament a giuleștinilor și-au făcut apariția doi noi jucători. Presa centrală notează că Adrian Mutu a apelat la doi tineri din cadrul academiei clubului pentru a se antrena cot la cot cu Săpunaru & Co. Este vorba despre Gabriel Gheorghe și Alexandru Stan. Primul evoluează pe postul de mijlocaș, în timp ce Stan joacă pe post de atacant. Antrenamentul s-a desfășurat la baza din Buftea.

Adrian Mutu continuă să le ofere șansa tinerilor de a crește alături de prima echipă.

Mijlocașul Gabriel Gheorghe (15) și atacantul Alexandru Stan (16) s-au antrenat astăzi la Buftea, împreună cu băieții noștri.”, se arată într-un comunicat emis de Rapid, pe Facebook.

Ce are de gând să facă ”Briliantul”

Adrian Mutu a recunoscut, în cadrul unui interviu, că vrea să aducă un jucător pe care să îl folosească pe post de atacant. Tehnicianul român a spus, de asemenea, ia în calcul să promoveze și un tânăr de la academia clubului.

Nu pot să spun nici da, nici nu. La ce am vorbit cu Nico și Victor, ne uitam dacă e ceva. Ne uităm pentru un vârf. Ăia buni au deja echipe. Cine nu ia pe nimeni, să luăm noi? Nu prea vrem să facem acest lucru.

Dacă luăm un vârf pe cheltuiala clubului, să fie ceva bun. Dacă nu, luăm un copil de la academie.”, a subliniat Adrian Mutu, conform digisport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe