De Valentine’s Day, Simona Halep a fugit „acasă” la Patrick Mouratoglou. Românca a plecat din țară și a ajuns în Franța

Radu Bordei 13.02.2023, 17:16
De Valentine’s Day, Simona Halep a fugit „acasă” la Patrick Mouratoglou. Românca a plecat din țară și a ajuns în Franța

Simona Halep a profitat de faptul că este suspendată provizoriu și a decis să părăsească pentru câteva zile România. Sportiva noastră încă așteaptă să fie judecată în cazul în care a fost depistată pozitiv cu roxadustat.

Simona Halep a fugit în cel „mai romatic oraș din lume”. Unde a fost surprinsă de Valentine’s Day

Fostul lider mondial va lupta în perioada următoare să-și demonstreze nevinovăția și să evite suspendarea de 4 ani. Ar fi, practic, finalul carierei în tenis a fostului lider mondial. Cu toate acestea sportiva noastră este convinsă că are un caz solid și că poate demonstra că a ingerat substanța interzisă fără știința ei. Audierea ar putea avea loc în curând, iar Simona a încercat să își stăpânească emoțiile cu o călătorie în afara țării. Campioana noastră a pus o poză din Paris, unul din orașele ei favorite, acolo unde a și câștigat primul turneu de Grand Slam din carieră, la Roland Garros.

Nu se știe dacă Simona a rămas la Paris sau va îmbina utilul cu plăcutul și va merge la Nisa, la academia lui Patrick Mouratoglou, cel care îi este în continuare antrenor.

Halep, apărată din nou de Darren Cahill în scandalul de dopaj

Darren Cahill a spus că, potrivit informațiilor pe care le deține, în această lună ar urma să se petreacă o audiere în această speță. De asemenea, el a anunțat că apărarea Simonei ar avea dovezi prin care s-ar putea demonstra faptul că Roxadustatul a ajuns în organismul sportivei prin intermediul unui aliment, sau supliment, contaminat.

Nu în ultimul rând, Darren Cahill a spus că este absolut convins că Simona Halep nu s-a dopat intenționat și a lăsat de înțeles că merge pe teoria conform căreia un colaborator al ei ar fi responsabil de toată această problemă. Fie că ar fi vorba despre reprezentantul unei companii farmaceutice, un medic sau un membru al staff-ului ei.

Am înțeles că au găsit sursa contaminării. Nu sunt sigur dacă a fost în mâncare sau în suplimente, dar au aflat de unde a apărut. Am făcut o declarație despre cazul Simonei Halep și sunt dispus să mor lângă aceste cuvinte, datorită integrității sale și ADN-ului său. Nu există nicio șansă ca ea să trișeze. E o femeie măreață și o persoană grozavă. Nu e nicio șansă ca ea să fi făcut lucrul greșit.

Îi urez baftă. E adevărat că toți sportivii sunt responsabili de fiecare substanță care le intră în corp, iar Simona va plăti pedepasa pentru aceasta. Să sperăm că nu va fi mare, dar vina nu îi aparține. Nu a făcut nimic greșit. Sper că o companie a greșit, ori un medic, ori o persoană din WTA, ori o persoană din echipa ei nu și-a făcut treaba.Sper ca cineva să își asume responsabilitatea pentru ce s-a întâmplat, deoarece știm că Simona nu a fost vinovată. Sperăm să o revedem pe teren cât mai curând, a spus Darren Cahill în cadrul podcast-ului „The Big Deal”

Urmăriți Playsport.ro și pe