„Debandadă. Au fost ‘răciți’. Mă uitam și nu-mi venea să cred”. S-a uitat la Sepsi – FCSB și a rămas ”mut”. Exclusiv

Ioan Valentin Oprea 25.09.2023, 18:58
„Debandadă. Au fost ‘răciți’. Mă uitam și nu-mi venea să cred”. S-a uitat la Sepsi – FCSB și a rămas ”mut”. Exclusiv

Victoria la scor obţinută de FCSB în deplasarea de la Sfântu Gheorghe a scos în prim-plan carenţele din defensivă ale celor de la Sepsi.

Aflat în platoul emisiunii PlaySport Live, Dacian Varga crede că trupa din judeţul Covasna a fost extrem de fragilă în meciul de duminică seară şi spune că Sepsi a dat impresia unei lipse clare de dezorganizare pe teren.

Debandadă. Mă uitam și nu-mi venea să cred. La fiecare ocazie se putea marca. Cel mai frumos gol a fost cel al lui Darius Olaru. Nu trebuie să le luăm din merite celor de la FCSB”, a explicat fostul fotbalist.

Nu l-a iertat nici pe Niczuly

Varga subliniază că jocul cu FCSB ar trebui să-i ridice serioase semne de întrebare antrenorului principal de la Sepsi, Liviu Ciobotariu, şi a transmis că e nevoie urgentă ca acesta să facă ordine la echipă.

Nici goalkepper-ul Niczuly, cel care pănă recent a primit numeroase laude din partea oamenilor de fotbal din România, nu a scăpat de criticile lui Varga. Fostul fotbalist de la Sportul Studenţesc şi Unirea Urziceni a dat vina pe Niczuly pentru prima reuşită din meci, cea a lui Adrian Şut, din minutul şase.

La Șut a fost și gol de portar, a tras de la peste 20 de metri. Cei de la Sepsi au fost jaloane. Trebuie să fie un semnal de alarmă”, a mai completat Varga.

Surprins de lejeritatea cu care s-a impus FCSB

Fost campion al României, cu Unirea Urziceni, Varga e de părere că e puţin surprinzător de ce aproape de fiecare dată FCSB nu întâmpină dificultăţi în faţa celor de la Sepsi. Chiar dacă a încercat să se abţină de la a face acuzaţii grave, fostul tricolor s-a rezumat să afirme că fotbaliştii de la Sfântu Gheorghe au părut a fi „răciţi” în jocul de ieri seară.

Au prins FCSB-ul într-o formă foarte bună. În cele mai recente meciuri, FCSB a cam defilat cu Sepsi. În meciul de acum, cum se apropiau cei de la Sepsi, FCSB călca accelerația. Au fost ”răciți” cei de la Sepsi (n.r. râde)”, a dat verdictul Varga.

FCSB e lider autoritar în Superligă, cu şapte victorii, un egal şi o singură înfrângere, 1-2, la UTA.

Urmăriți Playsport.ro și pe