Debut furtunos al lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Echipa sa și-a zdrobit adversara într-un joc amical

Moldoveanu Camelia / 06.09.2021, 23:16
Debut furtunos al lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Echipa sa și-a zdrobit adversara într-un joc amical

Dan Petrescu a revenit pe banca tehnică a CFR Cluj în meciul amical contra Gaz Metan Mediaș. Liderul din Liga 1 și-a zdrobit adversarul folosind jucătorii transferați de la venirea „Bursucului” în Gruia. După meci, antrenorul a mărturisit că rezultatul este o premieră pentru el.

Victorie fabuloasă

Campioana României profită de pauza din Liga 1 (pentru meciurile echipelor naționale) și a jucat un meci amical contre Gaz Metan Mediaș. Meciul a reprezentat primul meci al lui Dan Petrescu după revenirea pe banca celor de la CFR Cluj.

Printre titulari s-au numărat și jucătorii transferați de curând: Florin Ștefan, Nana Boateng, Mihai Bordeianu și Emmanuel Culio. Cu acești oameni pe teren CFR Cluj și-a zdrobit adversara cu 6-0. Dennis Rusu a deschis scorul în minutul 29. După pauză au mai marcat și Debeljuh (minutul 49), Deac (minutul 52), Cestor (minutul 56), Costache (minutul 60) și Fica (minutul 70).

Fotbaliștii de la CFR Cluj i-au făcut cadou un meci fabulos lui Dan Petrescu

Dan Petrescu a fost surprins de reușita elevilor săi în fața celor de la Gaz Metan. Acesta a recunoscut că nu s-a mai întâmplat ca CFR Cluj să câștige cu 6-0 într-un amical cu el pe bancă. Mai mult, a ținut să sublinieze că revenirea lui Andrei Burcă a fost un plus pentru echipa din Gruia.

Cred că e prima oară într-un amical când câștig cu CFR 6-0. A fost atitudine bună în antrenamente, normal că era un antrenor nou pentru majoritatea, nu chiar pentru toți. S-au antrenat foarte bine, au jucat foarte bine, prima repriză echilibrată. Gaz Metan a jucat foarte bine în prima repriză, după care au deschiși, au încercat să atace mai mult, iar noi am profitat de spațiile avute.

Nu mă așteptam să bat cu 6-0, pentru că Mediaș nu e echipă chiar așa de slabă. Băieții au avut poftă mare de joc, chiar nu am ce să reproșez nimănui astăzi.
Toți au jucat foarte bine, n-am ce să zic. Pe Culio și Bordeianu îi cunosc foarte bine, pe Boateng l-am studiat bine, e un campionat nou, nu îi va fi ușor. Nu am găsit ceva negativ azi.

Da, și Burcă. A fost un alt lucru foarte bun. Pentru mine, săptămâna viitoare va fi cel mai rău rezultatul ăsta. Bați 6-0, vor crede băieții că le știu pe toate, iar la Botoșani va fi un meci pe viață și pe moarte contra unei echipe care sigur va fi în play-off și sigur se va bate la primele trei locuri”, a spus Dan Petrescu, pentru CFR TV, după meci.