Decăderea lui Ronaldo vine pe toate fronturile. Clasamentul din Premier League în care CR 7 a fost detronat, răspândit pe întreg globul

Catinca Giosanu 04.09.2022, 15:01
Decăderea lui Ronaldo vine pe toate fronturile. Clasamentul din Premier League în care CR 7 a fost detronat, răspândit pe întreg globul

Cristiano Ronaldo nu mai e ceea ce a fost. Fotbalistul portughez a ajuns să fie devansat pe toate planurile. Presa străină arată că lusitanul nu mai are cel mai mare salariu din Premier League. Cum se explică acest lucru.

Jurnaliștii de la The Athletic au dezvăluit că super starul portughez nu a bifat mai multe bonusuri de performanță. Prin urmare, salariul său a scăzut cu aproximativ 6 milioane de euro. Așa a ajuns să ocupe locul 8 în clasamentul celor mai bine plătiți fotbaliști din Premier League.

Ce avere are Cristiano Ronaldo

Starul portughez a depășit 1 miliard de dolari câștigați în carieră. Faptul că este atât de mediatizat l-a transformat pe Cristiano Ronaldo și într-unul dintre cei mai bogați sportivi de pe planetă. Contractele uriașe pe care le-a avut la formațiile pentru care a evoluat reprezintă doar o mică parte din banii câștigați de CR7 de-a lungul carierei.

Anul trecut, el încasa 600.000 de dolari pe săptămână la Manchester United, ceea ce înseamnă că venitul său anual era de aproximativ 33 de milioane de dolari.

Imperiul de afaceri al starului portughez

Ronaldo administrează, de asemenea, mai multe afaceri. El deține, în colaborare cu Pestana Group mai multe hoteluri situate în Lisabona, Madrid, New York, dar și în Insula Madeira, locul în care s-a născut.

Când am deschis primul hotel împreună cu Pestana Group, în 2016, ambiția noastră a fost să creăm un brand internațional. De la prima „bornă” pusă în Madira, casa noastră, urmată de cea din Lisabona, ne-am extins deja către Marid și New York. Deschiderea acestui hotel în Marrakesh înseamnă al cincilea oraș în care suntem prezenți. Dar mai mult decât un simplu număr, reprezintă legătura mea cu o țară de care sunt pasionat și unde sunt mereu bine primit”, spunea Cristiano Ronaldo, în urmă cu ceva timp.

Anul trecut, atacantul s-a gândit să își extindă afacerile în lumea bronzării artificiale. Lusitanul vrea să facă bani de pe urma pasiunii sale pentru soare, astfel că a înregistrat pe numele său marca afiliată lui Cristiano Ronaldo Origins.

Firma își propune să scoată pe piață diferite produse cosmetice, inclusiv tratamente de bronz artificial și autobronzant.

Urmăriți Playsport.ro și pe