Decizia luată de Georgina Rodriguez. Toți s-au frecat la ochi când au văzut cum a apărut la un eveniment

Alex Cazacu 29.05.2023, 18:17

La un eveniment de gală, Georgina Rodriguez a atras toate privirile. Iubita lui Cristiano Ronaldo a purtat o bijuterie în valoare de peste 1 milion de euro. Se pare că banii nu reprezintă o problemă pentru partenera fotbalistului, așa că frumoasa brunetă nu ratează nicio ocazie să scoată în evidență acest lucru.

Georgina Rodriguez a făcut senzație la un eveniment de gală. Iubita lui Cristiano Ronaldo a atras toate privirile

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lumea sportului internațional. În cadrul galei amfAR, organizată la Cannes, frumoasa brunetă a avut o apariție incendiară. Iubita celebrului fotbalist a purtat o rochie neagră, despicată pe o parte.

Însă nu articolul vestimentar a atras atenția tuturor celor prezenți, ci colierul în valoare de peste 1 milion de euro, pe care bruneta bruneta îl purta. Partenera lui Cristiano Ronaldă a apărut la mai multe evenimente în ultimii ani, iar de această dată s-a afișat la gala caritabilă, organizată cu prilejul Festivalului de Film de la Cannes. Principalul scop al evenimentului a fost strângerea de fonduri pentru susținerea cercetărilor în domeniul HIV/SIDA.

Când a urcat în avionul privat, cu care a călătorit din Spania în Franța, Rodriguez a purtat o ținută lejeră, accesorizată cu o geantă Hermes. Potrivit informațiilor apărute în presa internațională, geanta respectivă costă câteva sute de mii de euro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Georgina Rodríguez (@georginagio)

Cum reușește Georgina să se mențină într-o formă fizică de invidiat

În caz că nu știați, partenera de viață a lui Cristiano Ronaldo a născut de două ori. Chiar și așa, frumoasa brunetă este într-o formă fizică de invidiat. În cadrul unui interviu pentru „Women’s Health Magazine”, Georgina a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă.

Totodată, vedeta a spus și care este dieta alimentară pe care o urmează. Deși nu este chiar atât de specială, Georgina Rodriguez o urmează cu strictețe. Evident, pentru a-și menține silueta, partenera lui Ronaldo nu ratează nici o ocazie de a face exerciții fizice.

„Dimineața am o omletă franțuzească cu suc de portocale și cafea cu lapte. La mijlocul dimineții am o banană, după antrenament. La prânz mănânc un piure, carne la grătar, legume… La o gustare am câteodată scoici cu lămâie și la cină, la fel ca la prânz”, a declarat Rodriguez pentru revista menționată anterior.

Cristiano și Georgina sunt împreună din 2016 și au împreună două fetițe. După cum spuneam și în primele rânduri, cei doi formează în prezent unul dintre cele mai mediatizate cupluri din lumea sportului internațional.

Urmăriți Playsport.ro și pe