Decizia lui Gabi Tamaș în ceea ce privește viitorul său în fotbal

Iosif Pintilie 07.05.2023, 02:07
Decizia lui Gabi Tamaș în ceea ce privește viitorul său în fotbal

La o zi după ce Cristian Săpunaru a anunțat că va mai rămâne un sezon la Rapid, un alt veteran al liniei defensive aunnunță că nu se va retrage.

Gabriel Tamaș a luat decizia: ce face din sezonul următor?

Ajuns la Concordia Chiajna, Gabriel Tamaș anunță că își va prelungi contractul cu echipa din Ilfov pentru încă un sezon.

„(n.r. Ce se întâmplă cu Gabi Tamaş? Ultimul meci pentru Chiajna?) Nu. Mi s-a propus prelungirea, vom discuta săptămâna viitoare cu cei din conducere, sper să ne înţelegem, adică în mare parte ne-am înţeles deja.

(n.r. Rămâi în Liga 2?) Mie îmi place să joc fotbal, nu contează unde, prima ligă, liga a doua, nu contează unde. (n.r. Şi dacă vine vreo ofertă bună din prima ligă?) De unde ştii că nu am deja?

În caz că voi continua în Liga 2, sută la sută rămân la Concordia Chiajna, pentru că am promis celor de aici şi vreau să mă ţin de cuvânt. Adică să tragem la promovare la anul, după care mă voi lăsa sau voi continua în Liga 1 încă un an.

(n.r. Nu te-ar tenta să te duci acasă, la Braşov, unde se anunţă un proiect ambiţios?) M-ar tenta, dar eu sunt un om de cuvânt şi, când îmi dau cuvântul unei persoane, ma ţin de cuvânt”, a spus Tamaș, potrivit Orange Sport.

Tamaș, detalii despre disputa cu Rădoi

Tamaș nu s-a prezentat la antrenamentele conduse de Rădoi la FCSB cu două zile înaintea unui duel cu Pandurii Târgu-Jiu. Din acest motiv, Rădoi a decis să îl excludă pe Tamaș din lot.

La opt ani distanță de la acel moment, Tamaș a explicat că telefonul său s-a închis și nu a auzit alarma. Ulterior, a fost trezit de un prieten la ora 9, când în mod normal avea loc micul dejun.

Fundașul spune că Dică i-ar fi spus că Mirel îl va da afară, iar într-un exces de furie acesta i-a închis telefonul. El spune că a întârziat doar 30 de minute.

„Chiar mi se închisese telefonul și a venit un prieten să mă trezească. La ora 9, era micul dejun. La 9, m-am trezit și întârziam, îți dai seama, din ‘Ștefan cel Mare’ până la Mogoșoaia.

L-am sunat pe Dică, i-am explicat și mi-a zis: ‘Băi, Gabi, nu e frumos să faci așa, lui Mirel știi că nu îi place, te dă afară…’. Și atunci i-am zis: ‘Atunci să mă dea afară, nu mai vin’ și i-am închis telefonul.

După aia m-a sunat, am vorbit și cu nea Gigi. A fost decizia și a mea, am zis să nu mai vin și gata. Nu știu ce am făcut… Nu am ajuns la ora 9 și întârziam jumătate de oră. Păi, atunci, bine, înseamnă că gata, hai”, a povestit Gabi Tamaș.

Urmăriți Playsport.ro și pe