Decizie a instanței în procesul în care Cristiano Ronaldo e acuzat de viol. Ce anunț a făcut judecătoarea care se ocupă de caz

Octavian Vasilescu / 12.06.2022, 18:17
Decizie a instanței în procesul în care Cristiano Ronaldo e acuzat de viol. Ce anunț a făcut judecătoarea care se ocupă de caz

Cristiano Ronaldo este aproape de a scăpa definitiv de procesul de viol din SUA. Judecătoarea Jennifer Dorsey a respins ultimele acuzații aduse de avocații lui Kathryn Mayorga.

Fostul fotomodel Kathryn Mayorga susține că a fost violată de Cristiano Ronaldo, în 2009, în Las Vegas. Cazul a fost închis inițial în octombrie 2021, când Ronaldo a fost găsit nevinovat. Avocații lui Mayorga au încercat să redeschidă cazul, dar judecătoarea a decis că aceștia au prezentat dovezi obținute ilegal.

Cristiano Ronaldo, nevinovat în procesul în care e acuzat de viol

Conform BBC, reprezentanții lui Kathryn Mayorga ar fi obținut înregistrări prin „furt”, astfel că judecătoarea Jennifer Dorsey a închis cazul.

În 2010, Cristiano Ronaldo și Kathryn Mayorga au făcut o înțelegere amiabilă. Jucătorul i-a plătit 375.000 de dolari, iar povestea s-a terminat. Nouă ani mai târziu, Kathryn Mayorga l-a dat în judecată pe Cristiano Ronaldo și a cerut daune de peste 25 de milioane de dolari.

Fostul fotomodel a susținut că trauma suferită în 2009 a fost foarte mare, iar oferta din 2010 a acceptat-o pentru că a fost presată.

Acum, într-0 hotărâre de 42 de pagini, judecătoarea Jennifer Dorsey a închis cazul. Avocații lui Mayorga sunt acuzați că se bazează pe documente furate de la Cristiano Ronaldo, astfel că reclamanta „și-a pierdut posibilitatea de a continua acest caz”.

Cristiano Ronaldo a recunoscut în trecut că a întreținut relații intime cu Mayorga, dar spune că nu a fost vorba de viol.

Kathryn Mayorga poate face apel la această decizie. Mai are o singură cale de atac în acest proces cu Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo are cel mai urmărit cont de Instagram din lume

De cinci ori câștigător al Balonului de Aur, Cristiano Ronaldo este primul fotbalist miliardar din istorie. Jucătorul legitimat la Manchester United a dobândit acest titlu în 2020, la vârsta de 35 de ani, conform revistei Forbes.

În ultimii ani, Cristiano Ronaldo a încasat mai mulți bani de pe urma contului său de Instagram. CR7 deține cel mai de succes cont de Instagram din lume, cu 443 milioane de urmăritori.

Conform Daily Mail, acest statut generează o sumă uriașă la fiecare postare publicată de Ronaldo. Portughezul încasează circa 2 milioane de euro pentru fiecare postare nouă.

Cristiano este urmat în topul celor mai urmăriți oameni din lume pe Instagram de vedete precum Kylie Jenner (319 milioane de urmăritori), Lionel Messi (312 milioane de urmăritori), Dwayne Johnson (304 milioane de urmăritori), Selena Gomez (304 milioane de urmăritori) sau Ariana Grande (300 de milioane de urmăritori).

Lusitanul este cotat la 35 de milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.