Decizie de ultimă oră a bașkanilor de la Galata. Unde va juca Olimpiu Moruțan sezonul viitor

Radu Bordei 06.06.2023, 22:15
Decizie de ultimă oră a bașkanilor de la Galata. Unde va juca Olimpiu Moruțan sezonul viitor

Surpriză mare pentru Olimpiu Moruțan. Mijlocașul român a dat lovitura și presa din Turcia îl dă transferat în Serie A. Evoluțiile de la Pisa au convins o formație de primă ligă din Italia să îi facă o ofertă. Galatasaray este de acord să îl cedeze.

Olimpiu Moruțan rămâne în Italia. Echipa care îl dorește neaapărat

Mijlocașul adus de Galatasaray de la FCSB nu s-a impus în Turcia, dar în Serie B s-a simțit foarte bine. Jucătorul român a fost adus de Pisa și a răsplătit încrederea trupei din peninsulă cu evoluții bune. În 36 de partide, a fost titular de 25 de ori în care a marcat de 6 ori și a oferit 8 pase de gol. Dacă Pisa ar fi dorit să îl păstreze, dar nu avea fondurile necesare, în schimb Salernitana a decis că nu trebuie ratat un asemenea transfer.

Echipa din Serie A ar fi înaintat deja o ofertă pentru fotbalistul de 24 de ani. Ca să îi convingă pe turci, cei de la Salerno l-au oferit la schimb și pe Erik Botheim. Galata ar fi acceptat și transferul este pe cale să se producă.

A fost dorit și de FCSB

În spațiul public s-a vehiculat recent că ar fi dorit insistent și de Gigi Becali la FCSB, dar Giovanni a explicat, în exclusivitate pentru Playsport, că șansele ca internaționalul român să revină în Superliga sunt aproape nule. Asta pentru că nicio echipă nu i-ar putea suporta salariul uriaș pe care îl primește în momentul de față, la fel ca în cazul lui Alexandru Cicâldău.

Cine spune că Moruțan se întoarce la FCSB sau că Cicâldău revine la CSU Craiova nu are nicio legătură cu adevărul. Cei doi sunt jucătorii lui Galatasaray și au salarii foarte mari. Cicâldău ia 1 milion de euro, iar Moruțan 800 000. Nu poate nimeni din România să le plătească. Galatasaray nu acceptă să împrumute decât în schimbul unei sume de bani, fie ea și modică. Deci este imposibil ca Moruțan și Cicâldău să revină în Liga 1, ne-a declarat agentul de jucători.

Urmăriți Playsport.ro și pe