Decizie fermă luată de David Popovici după Campionatul European. Anunțul vehement al campionului mondial

Ștefănescu Dragoș 14.07.2022, 19:54
Decizie fermă luată de David Popovici după Campionatul European. Anunțul vehement al campionului mondial

David Popovici este cu siguranță revelația sportului românesc. Tânărul sportiv român a scris pagini de istorie în natația mondială. După o perioadă extrem de încărcată, David a decis să plece într-o binemeritată vacanță. Cu această ocazie, marele nostru campion va lua o pauză și pe rețelele de socializare.

David Popovici a decis să ia o pauză. Marele nostru campion pleacă în vacanță

David Popovici (17 ani) este cu siguranță revelația sportului din România. Tânărul sportiv a scris pagini de istorie în cadrul Campionatului Mondial de Înot pentru seniori de la Budapesta. David a cucerit medalia de aur în probele de 100 și 200 de metri liber.

La scurt timp după performanțele uluitoare de la Budapesta, David Popovici a făcut furori și la  Campionatul European de Înot pentru juniori. În cadrul competiției organizate la Otopeni, David a cucerit cinci medalii, patru de aur, la 50 m liber, 100 m liber, 200 m liber, ştafetă 4×100 m liber şi un argint la combinata de 4×100 m liber. Totodată, David a fost desemnat cel mai bun sportiv al turneului.

După această perioadă extrem de încărcată, David a decis să plece într-o binemeritată vacanță. În plus, el va lua o pauză și pe rețele de socializare, dorind să se relaxeze total în vacanță.

Salutare! Voi lua o pauză de la Instagram. Dacă aveți nevoie să mă contactați, veți găsi o cale. Ne revedem curând!”, a scris David Popovici pe rețelele de socializare.

Peste mai puțin de o lună, David Popovici se va întoarce în bazin. El va participa la Campionatul European de seniori, de la Roma, în perioada 11 – 21 august. Ulterior, în perioada 30 august – 4 septembrie, tânărul nostru campion va concura în cadrul Campionatului Mondial de juniori, organizat la Lima, în Peru.

Simona Halep, mesaj special pentru David Popovici

Rezultatele de excepție pe care David Popovici le-a obținut la Mondialele de seniori și la Europenele de juniori au impresionat-o inclusiv pe Simona Halep. Constănțeanca i-a transmis un mesaj special tânărului campion. Simona consideră că David are toate atuurile unui mare campion, dar totodată trebuie să-și asculte propriul instinct în primul rând.

David e un sportiv excepțional deja și cu siguranță va fi și mai mare. Îl felicit din tot sufletul, știu câtă muncă depune. Mă bucur tare mult că are încredere în el, se vede în atitudinea lui. Și sunt sigură că o să facă lucruri mărețe.

Mă bucur pentru el, este un moment deosebit. Îi doresc să rămână calm, să ia toată dragostea oamenilor. Și să nu asculte absolut nimic în afară de ceea ce simte el”, a declarat Simona Halep la sosirea în România de la Wimbledon.