Decizie finală a lui Marius Șumudică anunțată în această seară. Antrenorul român a oferit lămuriri asupra viitorului său

Gabriel-Alexandru Ioniță / 05.01.2022, 21:57
Decizie finală a lui Marius Șumudică anunțată în această seară. Antrenorul român a oferit lămuriri asupra viitorului său

Marius Șumudică se află într-o situație extrem de dificilă în Turcia. Antrenorul român de 50 de ani se află pe ultimul loc al clasamentului în Superlig cu Yeni Malatyaspor și este din ce în ce mai contestat de suporteri.

Recent, au existat zvonuri referitoare la o eventuală plecare a lui Șumudică de la formația turcă. Însă, cel puțin din perspectiva fostului antrenor de la CFR Cluj, această variantă nu există.

Marius Șumudică este decis să continue la Malatyaspor

El le-a transmis un nou mesaj fanilor echipei sale prin intermediul Twitter, așa cum obișnuiește frecvent în ultima perioadă. Șumudică a explicat extrem de clar faptul că nu ia în calcul varianta unei plecări de la Malatyaspor, ci va rămâne pentru a duce la final lupta pentru evitarea retrogradării.

Am rămas la Malatya pentru voi. Am lucrat din greu pentru a face ca lucrurile să meargă bine de când am fost pus în funcție și am vrut să continui munca începută pentru a o ține pe Malatya în prima ligă. Am promis că o să lupt până la final și asta o să fac”, a transmis Șumudică pe Twitter.

De altfel, Șumudică nici nu consideră că ar exista motive pentru care să fie demis. El este de părere că echipa sa a fost dezavantajată de arbitri în ultimele partide și că a fost privată de câteva puncte.

Antrenorul român a criticat dur arbitrajele de care a avut parte echipa sa în ultima perioadă

Ultima dată el a reproșat neacordarea unei lovituri de la 11 metri în meciul cu Kayserispor. Iar cu o victorie în acea confruntare, echipa sa nu ar mai fi terminat anul 2021 pe ultima poziție în Superlig. Chiar și așa, Șumudică este convins că poate salva echipa de la retrogradare în acest sezon.

Un gol a fost validat înainte ca mingea să intre complet în poartă. Am văzut și golul lui Adem Buyuk și nu a fost ofsaid. Bineînțeles, principalul nostru obiectiv este campionatul, nu Cupa. Vreau ca greșelile arbitrilor să se termine. Am văzut ieri un tabel. Până acum, toate echipele au câte 7-8 penalty-uri. Noi avem doar unul.

Când vom primi și noi un penalty? Când piciorul jucătorului meu va fi rupt? Nu am primit un penalty și nu am luat cele trei puncte din meciul împotriva lui Kayserispor. Dacă am fi avut două puncte în plus, am fi avut în total 17 puncte și nu am mai fi ultimii în clasament. Dar veți vedea în cea de-a doua parte, Yeni Malatyaspor va fi o echipă mult mai competitivă. Voi fi aici până în vară, iar Malatyaspor nu va încheia pe ultimul loc”, a declarat recent antrenorul român pentru fanatik.com.tr.