Decizie radicală a impresarei Anamaria Prodan. A început curățenia la Academica Clinceni

Giosanu Catinca / 03.01.2022, 14:25
Decizie radicală a impresarei Anamaria Prodan. A început curățenia la Academica Clinceni

Anamaria Prodan le-a pus gând rău celor de la Academica Clinceni. După ce a bifat primul transfer, aducând un tânăr atacant român trecut pe la juniorii lui Inter Milano și Cagliari, Ovidiu Gabor, impresara s-a gândit să dea afară un jucător de națională.

Anamaria Prodan, schimbări majore la Clinceni

Anamaria Prodan se numără printre noii investitori de la prim-divizionara Academica Clinceni. Fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf a luat deja câteva măsuri la echipă. În decembrie, ea a bifat un prim transfer. Ulterior, gruparea din Ilfov s-a despărțit de Donatas Kazlauskas, jucător ofensiv de 27 de ani venit în vară liber de contract.

Kazlauskas a jucat anul trecut, de câteva ori, pentru naționala Lituaniei, dar nu a convins la Clinceni. El a evoluat în nouă meciuri în Liga 1, dar nu a înscris nici măcar un gol.

Fotbalistul cu peste 30 de selecții la reprezentativa baltică avea un contract care expira în vară. Deocamdată, el nu are unde să meargă, căci nu și-a găsit o nouă echipă.

Cum a ajuns fiica Anamariei Prodan cel mai tânăr conducător de club din Liga 1

Anamaria Prodan este implicată la Academica Clinceni, ultima clasată, dar nu apare și în acte.

Fosta parteneră a antrenorului Laurențiu Reghecampf ajută clubul din Ilfov prin intermediul fiicei sale din prima căsătorie, cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, Rebecca.

Nu sunt eu acolo, ci e Rebecca, fata mea. Ea este pe partea asta de management şi o să o ajut şi cu Clinceni. Este păcat ca echipa asta să se ducă în Liga 2 şi e păcat să se desfiinţeze, pentru că se îndreaptă către chestia asta.”, a dezvăluit Anamaria Prodan, în a doua zi de Crăciun.

Astfel, Rebecca, în vârstă de 22 de ani, a devenit cel mai tânăr conducător de club din Liga 1. Fiica din prima căsătorie a Anamariei Prodan a fost într-o situație asemănătoare și în urmă cu un an și jumătate, când mama sa a început să se implice la clubul sibian AFC Hermannstadt.