Decizie radicală luată de Kira Hagi. Te costă doar 1500 de lei serviciile oferite de actriță

Catinca Giosanu 04.10.2022, 13:39
Decizie radicală luată de Kira Hagi. Te costă doar 1500 de lei serviciile oferite de actriță

Tot mai mulți părinți sunt în căutare de opționale de karate, dans, înot, balet sau alte sporturi care să le distragă micuților atenția de la dispozitivele electronice. Unii sunt în căutare de activități care să le țină antrenată mintea celor mici.

Copiii visează de multe ori să devină celebri precum cei pe care îi văd la televizor. Tot mai multe cluburi educaționale organizează cursuri de actorie și inițiere în tainele jurnalismului pentru cei care sunt îndrăgostiţi de cuvânt.

Kira Hagi, implicată într-un nou proiect

Începând din această toamnă, cei mici vor putea lecții de la actriţa Kira Hagi. Mulți copii optează pentru aceste cursuri din dorința de a se distra și a cocheta cu scena.

Cei care sunt interesați să ia lecții de la fiica managerului Farului Constanța trebuie să știe că taxa de participare la cursuri este destul de accesibilă, având în vedere prețul pe care trebuie să îl plătească românii care vor să practice diferite alte activități, precum sportul alb.

Actoria este cea mai bună alegere atunci când o persoană își dorește să învețe să fie liberă de constrângerile sociale. Copiii învață să fie creativi, să dea frâu liber emoțiilor. De asemenea, fac exerciții de dicție. Cu toții știm cât de greu le este celor mici să pronunțe corect cuvintele complicate.

Ce pas a făcut fiica ”Regelui”

Unii adulți apelează la ajutorul specialiștilor pentru ca micuții lor să nu mai stâlcească cuvintele. Este bine să știe însă că exercițiile de dicție sunt la fel de benefice.

Cursul de actorie pentru copii susținut de actrița Kira Hagi se adresează copiilor cu vârsta curprinsă între 11 și 13 ani. Lecțile se întind pe parcursul a cinci săptămâni, o întâlnire săptămânală, de câte 2 ore. La final, fiecare dintre cei înscriși la curs va primi o diplomă de absolvire.

Ce o recomandă pe Kira Hagi

Kira Hagi a studiat actoria la Academia de Teatru și Film „New York”, Statele Unite ale Americii. Ea simte acum că este pregătită să o predea mai departe. Nu se complică însă cu copii mici. Pentru început, tânăra îi va iniția în tainele actoriei pe cei cu vârsta peste 10 ani, pentru a nu întâmpina dificultăți.

Fiica lui Gheorghe Hagi a jucat de-a lungul timpului în scurt-metrajele “București, te iubesc” (2014) și “Fragile” (2017). A jucat, de asemenea, în piese de teatru. Mai mult, a avut rolul principal în piesa “Martha”.

Urmăriți Playsport.ro și pe