Decizie-șoc pentru câștigătoarea Champions League. A semnat cu Dunărea Brăila. Lovitură uriașă în România

Iosif Pintilie 06.06.2023, 15:06
Decizie-șoc pentru câștigătoarea Champions League. A semnat cu Dunărea Brăila. Lovitură uriașă în România

Dunărea Brăila a dat lovitura. Locul patru din sezonul precedent al Ligii Florilor a transferat o proaspăt-câștigătoare a Champions League.

Dunărea Brăila a reușit un transfer de senzație

Katarina Jezic a semnat un contract valabil un sezon cu Dunărea Brăila. Ea revine astfel în țara noastră la șapte ani distanță de la ultima ei experiență de aici.

Katarina vine după probabil cel mai important sezon al carierei. A devenit câștigătoare a EHF Champions League alături de Vipers Kristiandsand.

Croata de 30 de ani s-a despărțit de clubul norvegian și a ales să revină în România. Ea a mai jucat la noi în sezonul 2015-2016, când a fost în locul celor de la Baia Mare.

Câștigătoare a trofeului de cea ai bună tânără jucătoare în 2013, ea are 83 de selecții și 170 de goluri pentru Croația.

„Sunt foarte încântată să mă alătur echipei din vară. Cred în proiectul clubului și voi face tot ce pot pentru a ajuta la atingerea obiectivelor pentru sezonul viitor”, a declarat Jezic.

”Îi mulțumim pentru alegerea făcută și îi urăm mult succes alături de echipa noastră, în stagiunea 2023-2024. Bun venit, Katarina! Hai, Dunărea Brăila!”, a anunțat clubul.

Zamet, Lokomotiva Zagreb, Buducnost, Baia Mare, Siofok, Kostamonu și Vipers sunt echipele din cariera ei. Pe lângă trofeul Champions League mai are trei în palmarses: EHF European League (2019), Campionatul Norvegiei (2023) și Cupa Norvegiei (2023).

Urmăriți Playsport.ro și pe