Declarație controversată făcută de Simona Halep despre Patrick Mouratoglou și Darren Cahill: „Aveam altă percepție”

Octavian Vasilescu / 18.05.2022, 15:21
Declarație controversată făcută de Simona Halep despre Patrick Mouratoglou și Darren Cahill: „Aveam altă percepție”

Simona Halep (30 de ani, locul 19 WTA) a vorbit despre antrenorii Patrick Mouratoglou (51 de ani) și Darren Cahill (56 de ani), pentru presa din Franța.

Halep urmează să joace la Roland Garros 2022, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Până să debuteze pe zgura de la Paris, Simona a acordat un interviu postului Eurosport din Franța. Românca a fost întrebată dacă poate face o comparație între Patrick Mouratoglou și Darren Cahill.

Simona Halep a spus că cei doi sunt diferiți, dar nu a vrut să intre în prea multe detalii. De asemenea, Simo a spus că ea a fost cea care i-a propus lui Mouratoglou să înceapă acest parteneriat.

Ce spune Simona Halep despre Patrick Mouratoglou și Darren Cahill

Aveam o percepţie foarte diferită despre el înainte să începem colaborarea. Am fost foarte surprinsă. Îmi plac mult personalitatea lui, energia lui şi felul în care vede tenisul! De fapt, eu l-am abordat pe Patrick ca să-i propun să lucrez cu el. În mod normal, antrenorii buni nu le cer jucătorilor să lucreze cu ei. L-am întrebat dacă e disponibil şi dacă vrea să mă antreneze.

El şi Darren Cahill, fostul meu antrenor, sunt diferiţi şi nu vreau să fac nicio comparaţie între ei. Şi eu sunt acum un om diferit, aşa că e greu să faci o comparaţie, dar amândoi sunt super!

Desigur, am putut observa lucruri specifice pe care Patrick le-a făcut cu Serena şi care m-au impresionat! Să reuşeşti să păstrezi motivată o jucătoare care a câştigat deja multe turnee de Grand Slam şi care voia să mai câştige este pur şi simplu incredibil. L-am admirat mereu pentru asta. Acum, când îl cunosc mai bine, îmi pot imagina cum a fost cu astfel de jucătoare şi motivaţia pe care i-a dat-o ca s-o ajute să atingă cel mai bun nivel al său”, a spus Halep, conform Eurosport.

Turneul de la Roland Garros va avea loc în perioada 22 mai – 5 iunie. Simo a cucerit trofeul French Open în 2018, când a învins-o în finală pe Sloane Stephens, scor 3-6, 6-4, 6-1.

Roland Garros va fi primul turneu de Grand Slam la care Halep va merge alături de antrenorul Patrick Mouratoglou.