Declarație de dragoste a lui Ianis Hagi după meciul cu Germania. Mijlocașul României i-a lăsat pe toți mască

Bordei Radu / 09.10.2021, 13:51
Declarație de dragoste a lui Ianis Hagi după meciul cu Germania. Mijlocașul României i-a lăsat pe toți mască

Ianis Hagi a devenit noul erou al naționalei României. Golul cu Germania l-a transformat pe Prinț în marea speranță a suporterilor naționalei României. Mijlocașul celor de la Rangers a arătat poftă mare de joc, s-a implicat inclusiv în aspectul defensiv al echipei.

De forma lui Ianis se leagă multe din planurile lui Mirel Rădoi pentru meciul cu Armenia. Atunci tricolorii vor fi condamnați să atace și o să aibă nevoie de creativitatea și fantezia lui Ianis. De aceea selecționerul l-a retras destul de repede, chiar dacă fiul Regelui făcuse un meci bun și mai putea continua. Rădoi nu a dorit să riște să îl piardă pentru meciul de pe Ghencea.

Ianis Hagi nici nu vrea să audă de oboseală. Declarație de dragoste a mijlocașului pentru echipa națională

Fotbaliștii lui Mirel Rădoi au depus un efort mare, în partida de la Hamburg. De aceea există temeri că cei care au jucat cu Germania, ar putea să nu poată să țină ritmul luni seara, într-un meci care trebuie câștigat cu orice preț. Ianis Hagi nu crede că tricolorii se vor resimți, dimpotrivă.

Nu are rost să vorbim de oboseală, nu este cazul. Pentru România jucăm din 2 în 2 zile, fără probleme. Sunt gata să alerg iar 90 de minute, nu se pune problema să fiu afectat. Eu sunt mereu pregătit, mai ales pentru echipa națională. Depinde de Mister, el știe ce a gândit, ce echipă vrea să trimită luni pe teren. Dar eu sunt gata să intru.

Cu Germania nu am făcut un meci rău. Am avut numai mijlocași tehnici, jucători cărora le place mingea, ca mine, Stanciu sau Răzvan Marin. N-am jucat rău, dar nici foarte bine, pentru că am pierdut, a declarat Ianis Hagi

Nici Mirel Rădoi nu crede că jucătorii sunt obosiți. „Problema e la nivel mental”

Selecționerul a respins ideea că România nu a rezistat fizic, pe final, cu Germania. Mai ales că tricolorii s-au apărat destul de exact până cu 10 minute înainte de final și au luat gol la o fază fixă. De aceea, nu aspectul pregătirii fizice îl pune pe gânduri pe selecționer.

Nu este vorba de oboseală fizică, jucătorii care intră pe teren înseamnă că sunt pregătiți. De aceea, nu va fi o problemă să ne recuperăm pentru luni, avem soluții. Avem alte probleme, cred că la nivel mental, pentru că nu ne putem concentra cum trebuie în unele momente. Aici vom lucra mult, pentru că altfel ne va costa rău, a explicat Mirel Rădoi