Declarații incredibile despre Steaua. Americanii vor și acum să cumpere clubul, iar discuțiile există

Olteanu Ștefan 03.02.2022, 23:19

La câteva zile după ce Victor Pițurcă a dezvăluit că o companie americană a vrut să investească la Steaua aproximativ 100 de milioane de dolari, Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, a oferit mai multe declarații incredibile și a dezvăluit că negocierile sunt în plină desfășurare.

Continuă negocierile pentru cumpărarea CSA Steaua. Dumitru Dragomir, declarații incredibile: „Sunt discuții și acum. Pițurcă nu a umflat prețul”

Dumitru Dragomir a comentat dezvăluirile făcute de Victor Pițurcă în urmă cu câteva zile și a venit cu noi declarații incredibile. Fostul selecționer a spus că un grup de investitori americani ar fi fost la un pas să preia clubul CSA Steaua și să facă o infuzie de capital de 50-100 de milioane de euro, însă mutarea a picat din cauza premierului Nicolae Ciucă.
Deși declarațiile lui Victor Pițurcă nu au fost luate în serios de toți oamenii din lumea fotbalului, Dumitru Dragomir spune că dezvăluirile fostului selecționer sunt 100% reale. Mai mult, fostul președinte al LPF e convins că suma despre care a vorbit Pițurcă este și ea adevărată:

Nu a umflat (n.r. prețul). Pițurcă nu minte! El spune în față. Îi spune și lui Gigi orice în față, iar el s-a obișnuit, nu se mai supără. Sunt discuții și acum. Cine pune mâna pe acest club e mai tare decât Gigi Becali. Acolo sunt 4 terenuri ca o masă de biliard, au sală de sport, au stadion pe care pot veni peste 20.000 de suporteri. Ce Dumnezeu!

E greu să schimbi o lege ca să promoveze și e greu să se întâmple asta. Părerea mea este că dacă e cineva cu bani, care are peste 100 de milioane și să nu-l intereseze că pierde 4-5 ani…”, a declarat Dumitru Dragomir pentru ProSport.

Cum a comentat Gigi Becali dezvăluirea făcută de Victor Pițurcă. „Să vină la mine. Dau eu echipa pentru 10 milioane de euro”

La auzul declarațiilor făcute de Victor Pițurcă, Gigi Becali s-a amuzat copios și a oferit o reacție ironică. Finanțatorul FCSB le-a făcut o contraofertă celor implicați și nu s-a ferit să îi ia peste picior pe Victor Pițurcă și Nicolae Ciucă:

Mă faci să râd! Pițurcă e prietenul meu, dar ce să fac dacă el a zis? Nu pot să zic nimic, doar să râd. Cine să vină să dea 100 de milioane? Ei fac distracție acolo. CSA Steaua e echipă de amatori. Să investești la ce? Ce să iei? E echipă de amatori și nu o lasă legea să facă fotbal profesionist! Ei se distrează acolo, cheltuie banii publici. Doar cheltuie banii statului. Se distrează. De ce să dea bani cineva pentru distracție și să decidă alții?
Să vină la mine. Dau eu echipa pentru 10 milioane de euro, dar fără jucători. Și cu 90 de milioane să cumpere de la Armată brandul Steaua, care oricum nu face nici 100.000 de euro. Să-i dea lui Ciucă 90 de milioane și mie 10. Le dau echipa cu loc în Liga 1. Sau 80 de milioane la Armată și 10 milioane lui Ciucă, să intermedieze afacerea.
Să mă caute pe mine, dacă are un așa american”, a transmis Gigi Becali, la postul de televiziune PRO X.

Urmăriți Playsport.ro și pe