Declarații uluitoare ale soției lui Ilie Năstase. Ce ar face dacă fostul mare tenisman ar înșela-o

Catinca Giosanu 31.03.2023, 10:13

Zilele trecute, Ilie Năstase a anunțat prin intermediul presei că soția lui, Ioana, a dispărut de acasă. Bruneta a ieșit public și s-a plâns că are probleme în căsnicie. Însă ea spune că a găsit soluția pentru ca mariajul ei cu fostul mare tenismen să funcționeze din nou.  Ce are de gând să facă.

Declarații uluitoare ale soției lui Ilie Năstase

Ioana Simion spune că a găsit soluția pentru conflictele cu partenerul său. Vedeta de televiziune crede că cel mai bine ar fi să ia calea bisericii. Ea este o fire credincioasă și cu frică de Dumnezeu, iar acum și-a pus în gând să plece împreună cu Ilie Năstase la Ierusalim.

Soția lui Ilie Năstase a vorbit și despre ultima dispută pe care a avut-o cu cel care a fost primul lider mondial în circuitul ATP. Ea a recunoscut că a părăsit căminul conjugal și a dezvăluit și motivul pentru care a făcut acest pas.

Ca în orice familie, mai există certuri. Prefer să plec de acasă, atunci când îl văd pe Ilie nervos, sau când ceva nu-i pe placul meu. Mă urc în mașină și plec, am casă la mare, sau merg la munte, la căluț. Mă întorc cam în două-trei zile sau vine el după mine. Viața e imprevizibilă, niciodată nu știi ce-ți oferă. Eu nu mă cert, doar spun ce nu-mi convine.”, a povestit Ioana Năstase, potrivit cancan.ro.

”Viața e atât de scurtă, încât nu merită să ne batem capul cu așa ceva”

Ioana, soția lui Ilie Năstase, a mai spus că cel important pentru ea este să fie respectată. Ea a afirmat, de asemenea, că nu l-a bănuit niciodată pe fostul mare tenismen că ar fi implicat într-o altă relație amoroasă.

Ca orice femeie, vreau să fiu respectată. La capitolul gelozie, n-am treabă. Nu l-am controlat, dar nici nu am simțit că m-ar fi înșelat. M-aș fi consolat, i-aș fi spus: Ducă-te sănătos, la ce bărbați sunt. Viața e atât de scurtă, încât nu merită să ne batem capul cu așa ceva.

Sinceră să fiu, nu am avut probleme să fiu înșelată nici în prima căsătorie, nici în a doua. Ar fi ultimul lucru care m-ar deranja. Dacă aș afla… Chiar nu m-am gândit. Probabil nu m-aș mai căsători din nou, sau nu aș da importanță.”, a mai spus partenera de viață a fostului lider mondial.

Urmăriți Playsport.ro și pe