Deian Sorescu, „bezele” de la Andreea Prisăcariu. Dinamovistul a fost dezbrăcat de suporteri după eșecul cu Mioveni

Moldoveanu Camelia / 18.12.2021, 07:44
Deian Sorescu, „bezele” de la Andreea Prisăcariu. Dinamovistul a fost dezbrăcat de suporteri după eșecul cu Mioveni

Dinamo a pierdut în fața celor de la CS Mioveni, scor 1-2, iar fanii din PCH și-au ieșit din minți. Deian Sorescu a fost dezbrăcat de către fanii furioși. Imaginile au impresionat-o pe Andreea Prisăcariu și au determinat-o să-i scrie un mesaj fotbalistului.

Andreea Prisăcariu, mesaj pentru Deian Sorescu. Ce a putut scrie jucătoarea de tenis pe Instagram

CS Mioveni a reușit să învingă Dinamo, scor 2-1. Echipa lui Mircea Rednic nici nu a prins bine aripi după 1-0 cu Chindia Târgoviște și s-a văzut în fața unui nou eșec. „Câinii roșii” au pierdut cu 1-2, iar fanii l-au chemat pe Deian Sorescu pentru a „oferi explicații”.

Sorescu a mers către tribune, însă ce a urmat e greu de imaginat. Fanii lui Dinamo au tras de tricoul jucătorului și-au cerut să-l dea jos: „Dă-l jos, nu-l meriți!”. Neavând cale de scăpare, Deian s-a lăsat dezbrăcat. Momentul a fost unul umilitor și dureros pentru fotbalist, mai ales că el a fost cel care a marcat singurul gol al echipei sale în confruntarea cu Mioveni.

M-au chemat să vorbim, mi-au tras de tricou și l-au dat jos. Le înțeleg frustrarea, vor ca Dinamo să fie sus, dar nu știu ce să mai spun. Îmi găsesc cu greu cuvintele”, este tot ce a putut spune Sorescu despre momentul în care a fost umilit de fani.

Andreea Prisăcariu, „rebela tenisului românesc”, nu a putut rămâne nepăsătoare în fața acelor imagini. Jucătoarea de tenis a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu Deian Soresc și a adăugat textul:

Alături de tine, Deian Sorescu”

Andreea Prisăcariu, mesaj de încurajare pentru Deian Sorescu

Ședință în toiul nopții, într-o benzinărie

Suporterii „câinilor” au încercat de două ori să oprească autovehiculul în care se duceau jucătorii și membrii staff-ului spre București. Într-una dintre situații, aceștia chiar ar fi bătut cu pumnii în autocarul echipei. Ei sunt extrem de supărați după ce Dinamo a ratat obținerea a cel puțin un punct, într-o astfel de manieră, la Mioveni.

După acest incident, Mircea Rednic a ieșit la înaintare și a transmis acestora să se întâlnească, împreună cu jucătorii, la o benzinărie din drum, pentru a discuta totul pe un ton normal. Aceștia au acceptat și s-a întâlnit într-o benzinărie MOL. Mircea Rednic a ieșit, din nou, la înaintare.

Nea Mircea, nu avem nimic cu dumneavoastră! N-avem treabă cu antrenorii, vrem să vorbim cu jucătorii!” au transmis aceștia.

„Puriul” le-a cerut suporterilor să încerce să dialogheze pe un ton civilizat, pentru a nu exista și alte probleme.

S-a mai ridicat și tonul, dar, în rest, s-a vorbit pe un ton cât de cât normal. Suporterii erau supărați fiindcă s-a dat cu piciorul, din nou, nu doar la o victorie, ci la un moment bun, când Dinamo ar fi putut lega două victorii la rând. Au fost reproșuri, dar toată echipa a coborât și a ascultat ceea ce le-au transmis suporterii”.