Deian Sorescu la FCSB, subiect închis? Mihai Stoica: „S-a terminat orice discuție”

Gabriel-Alexandru Ioniță 12.01.2023, 09:08
Deian Sorescu la FCSB, subiect închis? Mihai Stoica: „S-a terminat orice discuție”

Mihai Stoica a anunțat că, cel puțin pentru moment, împrumutul lui Deian Sorescu de la Rakow Czestochowa la FCSB este „în aer”. Conform managerului general al echipei roș-albastre, negocierile s-au blocat din cauza faptului că oficialii clubului polonez au solicitat și o anumită sumă pentru a-l lăsa pe internaționalul român de 25 de ani în Superligă până la finalul acestui sezon. Asta în condițiile în care vicecampioana României se angajase să îi achite în integralitate salariul acestuia.

Discuțiile pentru împrumutul lui Deian Sorescu la FCSB sunt momentan abandonate

În acest context, cei de la FCSB au închis momentan discuțiile. Mihai Stoica a explicat că acestea ar putea fi reluate, însă doar în condițiile în care cei de la Rakow își vor reconsidera poziția. De asemenea, MM a dezvăluit că, în cazul în care ar semna în cele din urmă cu FCSB, Deian Sorescu nu ar fi cel mai bine plătit jucător din lot, așa cum se specula. Nu în ultimul rând, el a prezentat și singurul scenariu în care Gigi Becali ar fi dispus să îl cumpere definitiv pe fostul căpitan al lui Dinamo.

„Da, [era vorba de] împrumut cu clauză de cumpărare. Niciun ban pentru împrumut, aşa se face, mai ales când preiei tot salariul, cu toate că nu sunt de acord cei de la Rakow (n.r. – MM face referire la intențiile FCSB-ului).

S-a terminat! Depinde când îşi reconsideră poziţia, noi săptămâna următoare jucăm în campionat. Momentan, azi, nu e nimic. S-a terminat orice discuţie! Eu ştiu ce gândesc cei din Polonia? Noi suntem deschişi în condiţiile noastre.

Nu, Sorescu n-ar deveni cel mai bine plătit fotbalist de la noi dacă vine. E un jucător pe care l-am dorit, dar dacă nu se poate realiza, nu se poate. Noi oricum nu ne aşteptam să aducem un jucător în perioada asta. Gigi nu vrea să-l cumpere acum, vrea să-l cumpere doar dacă ia campionatul”, a spus Mihai Stoica potrivit orangesport.ro.

Ce ar putea reprezenta aducerea lui Sorescu pentru echipa roș-albastră

Basarab Panduru este de părere că Deian Sorescu ar putea aduce un mare plus pentru echipa pregătită în prezent de Mihai Pintilii. Fostul internațional român a apreciat că acesta are capacitatea de a susține foarte bine jocul ofensiv, din poziția de fundaș dreapta.

„Îl vedeam la FCSB, fundaş dreapta, da. Mi se părea că e o echipă care poate să joace cu fundași laterali care să rupă toată banda aia. Un inter să intre din interior, iar el să facă banda.

Îl vedeam. La naţională a jucat ba în dreapta, ba în stânga, iar la Dinamo la fel parcă. Mi-a plăcut de el, era un jucător bun, mai ales pentru campionatul nostru. Se duce acolo (n.r. la Rakow), pe un salariu bun, 23.000 din ce văd”, a spus Panduru conform sursei citate.

Sursă foto: Instagram

Urmăriți Playsport.ro și pe