Fotbalistul care i-a închis gura lui Gigi Becali după remiza FCSB – Universitatea Craiova: „Nu dau randamentul de la Dinamo. Acolo aveam șansa de a marca”

Iosif Pintilie 19.02.2023, 23:26
Fotbalistul care i-a închis gura lui Gigi Becali după remiza FCSB – Universitatea Craiova: „Nu dau randamentul de la Dinamo. Acolo aveam șansa de a marca”

FCSB a ratat la limită victoria în duelul cu Universitatea Craiova. Oltenii au fost conduși practic tot meciul, dar un gol marcat în minutul 91 a făcut ca punctele să se împartă. Chiar și așa, FCSB s-a calificat matematic în playoff în urma acestui rezultat.

Deian Sorescu, mesaj pentru Gigi Becali.

Pentru doar a doua oară în cinci partide, Sorescu a bifat finalul unei partide pe teren. Doar la meciul cu CFR Cluj a mai reușit asta, având în rest un maxim de 53 de minute.

Fundașul dreapta a fost certat de Becali pentru că nu dă randamentul de la Dinamo, dar explică că nu îl poate da din moment ce joacă pe alt post, într-un alt sistem.

”Am muncit, am făcut un meci bun, am înscris destul de repede, am avut ocazii și înainte de a marca. Păcat, a fost un meci bun pentru noi, dar asta e. Când nu reușim să dăm al doilea gol, se întâmplă să luăm gol în minutul 90.

Nu știu ce ne lipsește. Staff-ul va găsi problema și o vom rezolva. E păcat, ne afectează pentru că am pierdut două puncte acum și la meciul cu Farul, puncte care erau foarte importante pentru noi.

Nu, e normal când schimbi echipa. E alt sistem, ai alte planuri. Era normal să am nevoie de timp să mă acomodez. Nu sunt supărat deloc. Sunt alături de echipă. Și dacă joc și dacă nu, îmi susțin echipa oriunde aș fi.

Cu siguranță, doar că am altă poziție și e normal să nu dau randamentul de la Dinamo. Acolo aveam șansa de a marca. Aici joc pe o poziție care îmi place și încerc să aduc un plus echipei.

E supărare, dar suntem un grup unit, tânăr, și va trebui să uităm repede. De luni va trebui să ne concentrăm pentru următorul meci. Eu consider că m-am adaptat”, a spus Deian Sorescu la finalul meciului.

Ștefan Târnovanu își asumă golul primit

Portarul FCSB-ului, Ștefan Târnovanu, își asumă golul încasat în prelungirile partidei, spunând că a greșit. În același timp, crede că lovitura de colț ce a dus la gol a fost greșit acordată.

„Un meci început perfect, cu gol în minutul 1. Am controlat prima repriză, cred că au avut un singur șut pe poartă. Cred că am făcut pasul în spate cam devreme, iar din păcate au dat acel gol. Din ce am înțeles, Tamm a dat în adversar la cornerul din care am luat gol.

Domnul de la centru a spus că e 6 metri, iar tușierul a dat corner. A venit un gol norocos, o ieșire neinspirată a mea, Koljic dă cu capul, balonul se lovește de Cristea și se scurge în poartă. Asta este, ne montăm, și încercăm să câștigăm următoarele meciuri.

Ținând cont că nu am reușit să facem 2-0 a trebuit să ne apărăm. Îmi pare rău că nu am făcut-o până la final. Trebuie să fim mai maturi dacă vrem să câștigăm campionatul”, a spus Ștefan Târnovanu.

Urmăriți Playsport.ro și pe