Deian Sorescu s-a săturat de Dinamo și vrea să plece la o echipă care să se bată pentru campionat. Mijlocașul a recunoscut tot

Mihai Rosoiu 25.12.2020, 10:48
Deian Sorescu s-a săturat de Dinamo și vrea să plece la o echipă care să se bată pentru campionat. Mijlocașul a recunoscut tot

Dinamo e pe cale să-și piardă toți jucătorii importanți în perioada următoare. După Paul Anton, care a recunoscut că nu mai acceptă situația, un alt nume important iese la rampă. Deian Sorescu s-a săturat de Dinamo și vrea să plece la o echipă cu pretenții la titlu. Dinamovistul a recunoscut că problemele financiare existente îl împing să facă acest pas.

Deian Sorescu s-a săturat de Dinamo și vrea să plece dacă nu se rezolvă situația

Ajuns la limita răbdării, unul dintre cei mai importanți jucătroi din lotul dinamovist a răbufnit. În direct, la Digi Sport, Deian Sorescu (23 ani) a recunoscut că se gândește la plecare. Considerat un fotbalist exponențial al lui Dinamo, Sorescu a dezvăluit că nu mai exlcude un transfer la o altă formație în Liga I. Cel mai probabil, Deian Sorescu va lua o decizie asupra viitorului său la Dinamo în momentul reunirii lotului.

Deian Sorescu împreună cu spaniolii care au preluat Dinamo
Deian Sorescu împreună cu spaniolii care au preluat Dinamo

Până atunci, timișoreanul de 23 de ani va analiza eventualele oferte pentru o plecare din Ștefan cel Mare. Culmea, Sorescu și-ar dori să rămână la clubul bucureșean, însă situația de incertitudine îl face să-și reconsidere opțiunile:

„Sunt jucătorul lui Dinamo, mi-aș dori să rămân aici, dar dacă s-ar schimba lucrurile și ar merge ceva în bine. Mă voi gândi serios pentru că vreau să joc fotbal de plăcere și să nu am alte probleme.

Mi-aș dori o echipă la care aș putea să mă bat la campionat. Am avut o promisiune că se vor rezolva lucrurile. Eu, personal, le-am urat Crăciun fericit tuturor. Chiar și celor din conducere”, a spus Sorescu la emisiunea Fotbal Club.

Au jucat doar pentru suporteri

Deian Sorescu a dezvăluit că situația financiară a clubului este îngrijorătoare. Fotbalistul a mai spus că toți colegii săi au evoluat pentru suporteri și au uitat de datoriile pe care conducerea le are către ei.

Aflat de 2 ani sub contract cu Dinamo București, Deian Sorescu este unul dintre jucătorii exponențiali ai „câinilor”. Fiind unul dintre liderii echipei, mijlocașul consideră că staff-ul din Ștefan cel Mare trebuie să rezolve situația cât mai rapid cu putință.

„Nu m-am gândit când voi spune stop. Primul gând a fost să vin acasă cu familia să mă liniștesc, să petresc sărbătorile și după voi lua o decizie cu siguranță. Când ne vom reuni și vom afla lucrurile exacte vom lua o decizie, pentru că nu e normal ca cineva să își bată joc de noi”, a mai spus jucătorul.

După aceste declarații e clar că Deian Sorescu s-a săturat de Dinamo și vrea să plece la o echipă puternică din campionat. Singurii capabili să-i schimbe decizia sunt șefii lui Dinamo, care au promis, încă o dată, rezolvarea situației financiare.

Urmăriți Playsport.ro și pe