Delir la Oradea. Cum au fost întâmpinați fotbaliștii de la FCSB la antrenament. Mihăiță Neșu, alături de roș-albaștri

Ioan Valentin Oprea 26.09.2023, 21:57

FCSB a efectuat antrenamentul oficial dinaintea partidei din Cupa României, cu FC Bihor, în faţa a aproximativ 300 de suporteri.

Oficialii actualului lider din Superligă au hotărât să organizeze un antrenament deschis pentru public, după ce la Oradea s-a înregistrat un interes mare din partea localnicilor de a-i vedea la lucru pe căpitanul Darius Olaru şi pe ceilalţi coechipieri ai săi.

11.000 de spectatori vor fi prezenţi miercuri seară pe arena „Iuliu Bodola” din Oradea, iar mulţi alţi doritori nu au mai găsit bilete. Tichetele s-au vândut încă de acum şase zile, iar o tribună va fi închisă din motive de securitate.

Invitat de lux la antrenamentul de marţi a fost fostul jucător Mihăiţă Neşu, stabilit de mai mulţi ani de zile la Oradea. Acesta a fost primit cu bucurie de oficialii vicecampioanei României, iar preşedintele Consiliului de Administraţie, Meme Stoica, s-a întreţinut timp de mai multe minute cu el.

Fotbaliştii de la FCSB au fost luaţi cu asalt de fani, iar la finalul antrenamentului au petrecut mai multe minute acorând autografe şi lăsându-se fotografiaţi.

Trei jucători importanţi au rămas la Bucureşti

Cuplul de antrenori alcătuit din Elias Charalambous şi Mihai Pintilii nu va putea dispune mâine seară de serviciile a trei piese importante din angrenaj. Fundaşul lateral Risto Radunovic, mijlocaşul central Adrian Şut şi extrema stângă Florinel Coman au fost lăsaţi la Bucureşti şi nu au mai efectuat deplasarea la Oradea.

Gigi Becali, patronul roş-albaştrilor, a informat că s-a dorit, de asemenea, să fie menajat şi căpitanul Darius Olaru, dar mijlocaşul central a insistat să rămână alături de echipă.

Acum, la meciul de Cupă, trei jucători rămân acasă. Olaru a zis că nu vrea să plece acasă, vrea să stea cu echipa. Coman, Șut și Radunovici rămân acasă. Vor juca alții”, a declarat Becali, dând astfel de înţeles că mai mulţi juniori vor fi incluşi în echipa de start.

Lixandru, şanse mari să fie din nou titular

Foarte probabil, la Oradea, va apărea din nou în primul unsprezece al FCSB-ului, Mihai Lixandru. Deşi este de meserie închizător, jucătorul în vârstă de 22 de ani a fost folosit în ultima etapă din Superligă, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, pe poziţia de fundaş central.

Chiar dacă nu îl vede încă pe Lixandru impunându-se în garnitura de start a roş-albaştrilor, Becali e ferm convins că polivalentul fotbalist de 22 de ani va deveni, în unul-două sezoane, un fotbalist indispensabil pentru bucureşteni.

Mi-a plăcut că l-am văzut pe Lixandru, că pot să îmi pun baza în el. Fotbalist care într-un an sau doi o să vedeți voi cine va fi. Asta mi-a plăcut, că am descoperit un jucător”, şi-a frecat mâinile de bucurie Becali.

Componenţă Grupa C a Cupei României:

FCSB, Oţelul Galaţi, CSM Zalău, FCU Craiova, Dinamo Bucureşti, FC Bihor

Etapa 1: FC Bihor Oradea – FCSB, Dinamo – FCU 1948 Craiova, SCM Zalău – Oțelul Galați
Etapa 2: Oțelul Galați – FCSB, SCM Zalău – FCU 1948 Craiova, FC Bihor Oradea – Dinamo
Etapa 3: FCU 1948 Craiova – FCSB, Dinamo – Oțelul Galați, SCM Zalău – FC Bihor Oradea

Sursa foto: Capturi Facebook FCSB

Urmăriți Playsport.ro și pe