Denis Alibec, alergat de hoți în Turcia! “Au vrut să-i fure ceasul. A luat-o la fugă, chiar dacă n-avea voie să facă efort”

Gabriel Peneș / 24.05.2021, 22:47
Denis Alibec, alergat de hoți în Turcia! “Au vrut să-i fure ceasul. A luat-o la fugă, chiar dacă n-avea voie să facă efort”

Denis Alibec, alergat de hoți în Turcia! Pare incredibil, dar problemele fizice ale atacantului de la Kayserispor au fost agravate de o pățanie mai puțin obișnuită. Vârful de 30 de ani s-a accidentat, în ianuarie, după ce marcase 2 goluri în partida cu Basaksehir. S-a operat în Spania și era în recuperare. Dar, ghinion, a avut neșansa de a deveni ținta unor tâlhari care au poftit la ceasul lui.

Denis Alibec, alergat de hoți în Turcia!

Toamna trecută, atacantul Astrei se transfera la Kayserispor. Denis Alibec, alergat de hoți în Turcia! Internaționalul român începuse bine acest an, reușind o „dublă”, la mijlocul lui ianuarie, în campionat. Antrenor venise Dan Petrescu, iar perspectivele erau încurajatoare. dar, ghinion, Alibec a suferit imediat o accidentare destul de gravă. A fost nevoit să se opereze în Spania, ieșind din circuit o vreme. Dar, în perioada de recuperare, a avut parte de o întâmplare mai puțin obișnuită. Una care, în schimb, a dus la recidiva problemei medicale. Iubitor de lucruri fine, Alibec a avut neșansa să fie atacat de hoți, chiar pe stradă. Aceștia au poftit la ceasul fotbalistului român care a putut scăpa doar cu fuga.

Întâmplarea a fost povestită chiar de Marius Șumudică, fostul antrenor al lui Alibec de la Astra, dar și fost tehnician al celor de la Kayserispor.

Denis, când era în vână în Turcia și își revenise și marcase vreo două jocuri la rând, a avut ghinionul să facă o ruptură, a trebuit să se opereze și, ca să vezi cum e soarta asta, mă întâlnesc cu el la jocul cu Kayseri (nr – în luna martie) și îmi spune: «Domn’ profesor, să îți spun ce am pățit!». Ieșise de două zile din operație, era în recuperare, fiindcă acolo faci recuperare vreo 6-7 zile. Se operase în Spania și zice: «Când am ieșit odată de acolo…», l-au urmărit niște hoți sau nici nu știu cum să îi numesc și au vrut să îi fure ceasul și săracul ca să fugă…”, a povestit Șumudică la ProSport Live.

Denis Alibec, alergat de hoți în Turcia! “Au vrut să-i fure ceasul. A luat-o la fugă, chiar dacă n-avea voie să facă efort”
Denis Alibec, alergat de hoți în Turcia! “Au vrut să-i fure ceasul. A luat-o la fugă, chiar dacă n-avea voie să facă efort”, a povestit Marius Șumudică

“Au vrut să-i fure ceasul. A luat-o la fugă, chiar dacă n-avea voie să facă efort”

Mi-a povestit ce s-a întâmplat. L-au văzut, avea un ceas mai de valoare, au vrut să îl deposedeze de ceas. El nu avea voie să facă efort și a trebuit să fugă să ajungă într-o zonă mai populată și i-a recidivat acea problemă. Ca să vezi ce ghinion! Și a pierdut sezonul. Acum, era bine și cu acest presezon în care se va pregăti, va intra în pâine și sunt sigur că va fi unul dintre cei mai buni atacanți din Turcia, pentru că are calitate”, a mai spus, conform sursei citate, antrenorul care a refuzat-o pe FCSB, dar care și-ar dori să revină chiar la Kayserispor.

Alibec a revenit în lotul echipei turce în ultima parte a campionatului, dar a fost introdus doar pe finalurile unor meciuri. Kayserispor a reușit să se salveze de la retrogradare, terminând prima deasupra „liniei”. Denis Alibec se regăsește și pe lista celor convocați la națională de Mirel Rădoi pentru jocurile amicale cu Georgia și Anglia, din 2, respectiv, 6 iunie.