Dennis Man, aproape să scape de Serie B! Este pe radarul unui colos din Spania!

Giosanu Catinca / 24.04.2021, 14:39
Dennis Man, aproape să scape de Serie B! Este pe radarul unui colos din Spania!

Dennis Man (22 de ani), omul momentului de la gruparea emiliană din Italia, are mari șanse să scape de Serie B. Jucătorul transferat de la echipa roș-albastră a intrat pe radarul unui colos din Spania. Despre ce formație este vorba?

Dennis Man, aproape să scape de Serie B!

Presa din străinătate avertivează că fotbalistul român legitimat la Parma ar putea să plece din peninsulă după doar 6 luni. Internaționalul român este urmărit cu mare atenție de șefii de la Sevilla. Se pare că jucătorul de națională este pe placul directorului sportiv, Monchi. În acest moment, Sevilla se luptă din răsputeri pentru calificarea în grupele Champions League. Tocami de aceea caută să se întărească pentru sezonul viitor. Oficialii susțin că Dennis Man s-ar potrivit perfect, așa că l-au pus pe listă. Monchi este sigur că omul de gol, transferat de la FCSB la Parma pentru 13 milioane de euro, va avea un viitor strălucit în fotbalul internațional.

Transferul lui Man a fost cel mai scump în Serie A și al 7-lea în lume
Transferul lui Man a fost cel mai scump în Serie A și al 7-lea în lume în această iarnă

Este pe radarul unui colos din Spania!

Gruparea emiliană din Serie A îi recunoaște meritele lui Dennis Man. Antrenorului Parmei, Roberto D’Aversa, l-a lăudat pe tânărul convocat la naționala lui Mirel Rădoi chiar și după înfrângeri.

Avem mai mulți jucători tineri interesanți, dar cel care a crescut cel mai mult este Dennis Man. Are un potențial enorm. Și când a venit aici era foarte bun cu mingea la picior, dar suferea pe faza defensivă. Are calități fizice, a fost dispus să învețe limba. E jucător de echipă națională. A venit dintr-un campionat în care era lider. Acum pentru a demonstra în Italia muncește pe ambele faze. Dennis Man poate ajunge un jucător de top.”, a transmis tehnicianul italian, conform Parmalive.