Dennis Man, dorit de Galatasaray! Fatih Terim confirmă negocierile cu Parma pentru fostul jucător al lui FCSB

Olteanu Ștefan / 05.11.2021, 09:29

Faptul că Dennis Man este dorit de Galatasaray nu mai este doar un zvon. Fatih Terim, antrenor la formația Cim Bom, a confirmat interesul pentru atacantul de 23 de ani. La scurt timp după duelul de Europa League dintre Galatasaray și Lokomotiv Moscova, Terim a explicat care este stadiul negocierilor dintre clubul său și Parma.

Dennis Man, dorit de Fatih Terim la Galatasaray: „Am vrut să îl transferăm, da. Rămânem deschiși în continuare”

Galatasaray a remizat în runda a 4-a din faza grupelor Europa League, scor 1-1 pe teren propriu cu Lokomotiv Moscova, iar la finalul partidei antrenorul Fatih Terim a confirmat faptul că Dennis Man este dorit de echipa sa.
Asta după ce în urmă cu două zile, plecarea lui Dennis Man de la Parma a fost comentată și de Giovanni Becali. Impresarul a dezvăluit atunci negocierile dintre Galatasaray și Parma. În plus, Giovanni a vorbit și despre cât de mult îl apreciază Fatih Terim pe atacantul de 23 de ani din Serie B.
Antrenorul formației Cim Bom recunoaște că a vrut să îl transfere pe Man în vară și spune că în fereastra de transferuri din iarnă este posibil să înceapă un nou asalt asupra românului de la Parma:

E adevărat. Am vrut să-l transferăm pe Dennis Man, însă Parma nu a fost de acord. Nu am insistat prea mult asupra transferului, însă e adevărat că l-am dorit.
Parma ne-a spus la acel moment că vrea să îl păstreze în Serie B, așa că jucătorul a rămas acolo. Noi rămânem deschiși în continuare. Nu știu ce se va întâmpla în fereastra de transferuri din ianuarie. Vom vedea la momentul respectiv”, a spus Fatih Terim, potrivit turcilor de la Fotomac.

Dennis Man nu mai prinde echipa la Parma. Antrenorul Enzo Maresca îl avertizează: „Să muncească mai mult!”

Dennis Man nu traversează cea mai bună perioadă de la transferul său în Italia. El și-a pierdut postul de titular în echipa lui Enzo Maresca și, mai mult, la ultimele două meciuri a rămas pe banca de rezerve.

Dennis face parte din acel grup de băieți care ar trebui să facă diferența și care mai presus de toate trebuie să își asume responsabilitatea pentru a face diferența. Și ca să faci asta nu trebuie să spui nimic. Trebuie pur și simplu să o faci”, spunea recent Enzo Maresca.

De asemenea, antrenorul i-a transmis un mesaj lui Man și după ultimul meci din Serie B. Întrebat de ce nu mai prinde atacantul echipa, Enzo Maresca a răspuns:

Dennis Man trebuie doar să dea mai mult decât o face acum. Dacă va munci mai mult în această săptămână, va juca! Nu este singurul care nu mai prinde echipa. Dar va avea șansele lui în meciurile următoare. Depinde e el”, a spus tehnicianul Parmei, după partida cu L.R. Vicenza din ultima etapă.

Patru goluri și o pasă decisivă în 21 de meciuri a reușit Man la Parma. El începuse sezonul foarte bine, reușind două goluri în primele trei etape, însă ulterior s-a infectat cu virusul Covid 19. Revenit pe teren la începutul lunii octombrie, Dennis Man nu a mai reușit să își reintre în formă.