Dennis Man, după ce a marcat pentru națională: „În această seară mi-a ieșit”

Iosif Pintilie 26.03.2023, 00:50
Dennis Man, după ce a marcat pentru națională: „În această seară mi-a ieșit”

România a reușit să se impună în duelul cu Andorra, din prima etapă a preliminariilor EURO 2024. Tricolorii sunt pe locul doi în grupă, la agelitate cu liderul Elveția.

Dennis Man, marcator cu Andorra

Unul dintre marcatorii duelului a fost Dennis Man. După meci, acesta a venit la declarații.

Fotbalistul de la Parma a spus că adversarul a fost destul de incomod. În același timp, el spune că nu ar trebui să dăm vina pe gazon pentru momentele în care naționala nu și-a arătat superioritatea.

„A fost un meci greu, știam că vom întâlni un adversar incomod, ne bucurăm că am reușit să marcăm în prima repriză și pot spune că am început meciul mai ușor. Nu vreau să dau vina pe teren, a fost puțin incomod, pentru mine cel puțin. Pot spune că am început puțin ezitant ca echipă, nu știu dacă a fost trac, probabil puține emoții, debutezi într-o grupă.

E o senzația frumoasă tot timpul când marchezi pentru țara ta, mă simt mândru, vreau să îi mulțumesc lui Olimpiu pentru acea minge și cam atât. De câte ori am fost aici ca acum nu am simțit niciodată, suntem un grup unit, tânăr, avem jucători cu experiență pe lângă, dar pot spune că suntem un grup frumos.

A încercat să lovească mingea, mi-a pus talpa pe tibie, sunt bine, sunt ok, mă bucur că am reușit să ies sănătos de pe teren. Nu îmi place să vorbesc despre celelalte echipe, sper să rămânem la mâna noastră și la final să ne calificăm. Fiecare antrenor vrea mai mult de la echipa sa, vrea mai mult de la noi, e și normal. Ne-a reproșat acest lucru, că nu am marcat în superioritate, că ar fi trebuit să mai marcăm cu om în minus.

Ne bucurăm că suporterii sunt alături de noi și că nu i-am dezamăgit în această seară. Mă aștept la o atmosferă frumoasă cu Belarus, oamenii sunt dornici de a vedea fotbal. Nu mă simt prea bine în stânga, dar cum am spus, când antrenorul mă pune acolo trebuie să răspund pozitiv, să ajut echipa și mă bucur că în această seară mi-a ieșit”, a declarat Dennis Man

Urmăriți Playsport.ro și pe