Dennis Man, în Turcia, dar nu la Galatasaray! Ce club imens este interesat de serviciile românului

Bordei Radu / 11.01.2022, 22:10
Dennis Man, în Turcia, dar nu la Galatasaray! Ce club imens este interesat de serviciile românului

Dennis Man a fost aproape de un transfer în Turcia, dar nu la Galatasaray. Internaționalul român nu va mai continua la Parma, acolo unde nu mai se regăsește în tactica noului antrenor. Este adevărat că evoluțiile lui au dezamăgit în ultimul timp și Parma nu mai are timp să îl aștepte.

De fostul fotbalist al FCSB-ului s-au interesat multe echipe, mai ales din Turcia. S-a vorbit de Galatasaray și Trabzon, dar se pare că alt gigant din Istanbul a fost aproape de un transfer surpriză. Totul a căzut în ultimul moment.

Dennis Man putea merge în Turcia, dar nu la Galatasaray. O rivală a fost aproape să dea lovitura

Presa de la Istanbul confirmă interesul celor de la Besiktas, care au și căutat să îl aducă pe atacantul Parmei. La Galatasaray lucrurile au căzut, mai ales acum că Fatih Terim nu mai este antrenor. De aceea „vulturii” au încercat să aducă un fotbalist considerat creativ și cu un potențial foarte bun. Ar fi fost o lovitură și pentru jucător, dar se pare că transferul nu mai este de actualitate.

Chiar dacă nu va merge în Turcia, Man nu va rămâne la Parma. Divizionara secundă vrea să recupereze cât mai mult din investiția făcută. Parma are șanse mici de promovare, iar jocul lui Man a fost o dezamăgire. Cu toate acestea, o trupă din Serie A crede că Man are multe de oferit. Se pare că Sampdoria a devenit favorită să îl transfere, mai ales că antrenor este Roberto D’Aversa, care a lucrat bine cu internaționalul român sezonul trecut.

Roberto D’Aversa își va îmbrățișa din nou copilul. Cunoaște foarte bine talentul jucătorului și potențialul său. A cerut transferul lui, iar pasul înapoi făcut din Turcia o relansează pe Sampdoria, care acum e cea mai aproape de talentul din România.”, au scris italienii de la clubboria.it.

Parma l-ar putea împrumuta pe Man, până la vară. Italienii încă speră să recupereze toți banii

Sampdoria nu poate plăti o sumă mare, dar un împrumut ar ajuta pe toată lumea. Man și-ar putea reintra în formă, Sampdoria ar căpăta un jucător bun, iar Parma speră ca acesta să evolueze bine. Și atunci, un transfer la vară ar putea fi mult mai rentabil.

Știți că nu îmi place să vorbesc prea mult înainte ca anumite mutări să se realizeze. Situația lui Man… Niciunui fotbalist nu îi place atunci când nu joacă, căutăm soluții. Sampdoria este o variantă. Da, e vorba de un împrumut, nu se pune problema unui transfer definitiv acolo. O să vedem, a declarat Victor Becali, pentru Prosport