Dennis Man, întâlnire cu fanii de la Parma. Ce mesaj războinic a avut pentru ei

Octavian Vasilescu / 01.07.2022, 23:27
Dennis Man, întâlnire cu fanii de la Parma. Ce mesaj războinic a avut pentru ei

Dennis Man (23 de ani) a decis să rămână la Parma și pentru sezonul următor, iar acum le-a făcut o promisiune suporterilor.

Parma a terminat pe locul 12 în sezonul precedent din Serie B, dar acum își propune să atace promovarea. Dennis Man a fost prezent, joi, la un eveniment organizat de club.

Dennis Man, mesaj pentru fanii echipei Parma

Parma Live scrie că Dennis Man a avut o discuție cu suporterii prezenți la fața locului, cărora le-a transmis un mesaj ferm:

„Vom lupta până la capăt”, a fost mesajul lui Dennis Man pentru fanii de la Parma.

În sezonul precedent din Serie B, Dennis Man a evoluat în 27 de meciuri. Românul a marcat trei goluri și a livrat două pase decisive pentru colegii săi.

Victor Becali, anunț despre Dennis Man

Dennis Man a fost ofertat din Turcia în această perioadă, dar a ales să rămână la Parma. El are ca obiectiv promovarea în Serie A:

A fost o ofertă din Turcia pentru Dennis Man. E jucătorul Parmei, are contract cu Parma, are același salariu ca în prima divizie. Parma a mai făcut schimbări la nivel de conducere, a venit antrenor nou, cel care a promovat-o pe Cremonese.

A promovat și nu s-a dus în Serie A, a semnat cu Parma, pentru că e un club care nu are probleme financiare, americanul plătește la timp”, a spus Victor Becali, conform Digi Sport.

VEZI AICI Top 10 cei mai valoroși jucători români. Dennis Man și Stanciu, în cădere liberă

Un nou antrenor la Parma

Fabio Pecchia este noul antrenor al echipei Parma.

Pecchia a promovat în Serie A cu micuța formație Cremonese, dar Parma l-a convins să mai stea în Serie B pentru cel puțin un sezon. Patronul clubului Parma, americanul Kyle Krause, a anunțat că Pecchia îl înlocuiește pe Giuseppe Iachini, fostul tehnician.

Fabio Pecchia a fost secundul uriașului Rafa Benitez în trecut. Cei doi au colaborat la Napoli, Real Madrid și Newcastle. Ca principal, Pecchia a mai pregătit Hellas Verona, Avispa Fukuoka și Juventus U23. A scris istorie cu echipa Cremonese, alături de care a promovat în Serie A, dar Parma l-a convins să nu meargă în prima divizie.