Dennis Man, revenire după o lună de absență! Românul s-a vindecat de COVID-19 și este în lotul Parmei

Robert Zanfir / 16.10.2021, 19:40
Dennis Man, revenire după o lună de absență! Românul s-a vindecat de COVID-19 și este în lotul Parmei

Dennis Man este aproape să revină pe teren, după o lună de pauză forțată. Fostul mijlocaș al FCSB s-a îmbolnăvit de COVID-19 și a ratat mai multe partide ale Parmei. Enzo Maresca l-a convocat în lotul pentru partida cu Monza, la fel ca și pe Valentin Mihăilă.

Dennis Man a ratat meciurile naționalei din această pauză competițională. Mijlocașul ajuns la Parma în schimbul a 13 milioane de euro a fost descoperit pozitiv la noul coronavirus și nu a putut fi pe teren în meciurile cu Germania, 1-2, și Armenia, 1-0, prin care naționala s-a apropiat de obiectivul calificării la baraj.

Dennis Man, revenire după o lună de absență! Românul s-a vindecat de COVID-19 și este în lotul Parmei

Parma încearcă să pună capăt serie de patru meciuri fără victorie. Emilianii au obținut doar două remize în ultima lună, în care românul Dennis Man a fost izolat.

Enzo Maresca l-a anunțat pe fostul jucător al lui Gigi Becali în lotul de 21 pentru partida de duminică, de la 17:15, cu Monza. Man are toate șansele să revină pe teren. Și Valentin Mihăilă, revenit de la echipa națională, este în lotul „cruciaților”.

Deși nu a prins foarte multe minute, Dennis Man a marcat deja 2 goluri pentru Parma, în cele 5 partide jucate. Cu Frosinone, 2-2, în primul meci al sezonului, și cu Pordenone, 4-0.

„Toate meciurile sunt decisive. Ar fi exagerat, totuși, să susținem că meciul cu Monza este decisiv. Dacă totuși vor fi echipe care vor rămâne pe primele poziții din septembrie până în mai, asta înseamnă că au prins un sezon extraordinar.

Încercăm să ne facem jocul și să ne adaptăm în funcție de adversar. Adversarii au echipă puternică și vor trage să rămână printre cei mai buni. Au avut ceva dificultăți, însă rămân în continuare foarte puternici”, a spus Enzo Maresca înaintea duelului cu Monza.

Gianluigi Buffon, la picioarele lui Dennis Man

Dennis Man a impresionat în chiar primul meci din actuala stagiune a Seriei B. Gianluigi Buffonn a avut o reacție total neașteptată în urma reușitei internaționalului în vârstă de 22 de ani, cu Frosinone, 2-2.

Mijlocașul a smuls aplauzele marelui Buffon, care nu a ezitat să îi laude eforturile, dar și valoarea. Jocul bun de la începutul sezonului l-au propulsat pe Dennis Man pe lista celor de la Tottenham.

Parma a avut un sezon sub așteptări până acum. Echipa se află abia pe locul 13 , cu 9 puncte din 7 meciuri.