Dennis Man și-a schimbat numărul de pe tricou la Parma! Italienii își arată prin acest gest încrederea în fotbalistul român

Gabriel-Alexandru Ioniță / 21.07.2021, 22:32
Dennis Man și-a schimbat numărul de pe tricou la Parma! Italienii își arată prin acest gest încrederea în fotbalistul român

Dennis Man și-a schimbat numărul de pe tricou la Parma. Fostul fotbalist de la FCSB a rămas la Parma, deși echipa a retrogradat în Serie B la finalul sezonului trecut. Man a făcut o jumătate de sezon destul de bună la echipa antrenată pe atunci de Roberto D’Aversa și a atras interesul unor cluburi.

S-a scris la un moment dat că internaționalul român de 22 de ani ar fi fost dorit de Lille și AC Milan. În cele din urmă nu s-a materializat nimic din acele zvonuri și sunt șanse foarte mari ca Man să înceapă și sezonul viitor la Parma.

Dennis Man și-a schimbat numărul de pe tricou la Parma! Italienii își arată prin acest gest încrederea în fotbalistul român

Iar acest lucru se poate vedea și din faptul că Man a fost titular în ambele meciuri amicale jucate de Parma până acum în această vară. Preluată în această vară de Enzo Maresca, echipa gialloblu a învins în prima partidă de pregătire pe Stegen Stegona cu scorul de 2-0. Miercuri, Parma a jucat un alt amical, împotriva unui adversar în mod evident mai dificil. Italienii au fost învinși de VFL Bochum, echipă nou-promovată în Bundesliga, scor 1-0.

Dennis Man a fost titular alături de legendarul Gianluigi Buffon și a fost schimbat la pauză. Un detaliu a fost remarcat de fanii Parmei la acest meci. Man nu a mai purtat tricoul cu numărul 98 ca în sezonul trecut, ci pe cel cu numărul 7. Nu se știe încă dacă așa va rămâne și în meciurile oficiale. Însă, dacă totuși se va întâmpla acest lucru, se poate considera că Man a căpătat deja un anumit statut la echipa lui Maresca. Se știe că, la nivel de simbol, tricoul cu numărul 7 reprezintă un tricou important în fotbalul mondial. El a fost purtat de-a lungul anilor de fotbaliști uriași precum George Best, Eric Cantona, Cristiano Ronaldo, Raul sau David Beckham.

Dennis Man a vorbit despre un eventual transfer de la Parma

Recent, Man a oferit un interviu pentru site-ul oficial al Parmei. El a spus că se simte foarte bine la echipa gialloblu și nu își dorește momentan să plece. De asemenea, fostul fotbalist de la FCSB a avut cuvinte extrem de frumoase despre legendarul Gianluigi Buffon și despre antrenorul Enzo Maresca.

Este al doilea meu sezon aici și sunt fericit să fiu la Parma. Am spus sezonul trecut că puteam rămâne în Serie A, dar nu a fost ușor. Putem însă să readucem Parma acolo. A fost puțin dificil pentru mine la început, dar apoi am găsit legătura cu coechipierii mei.

Cum am spus, sunt foarte fericit să fiu aici. Știm că nu va fi ușor în Serie B. Voi da tot ce am mai bun pentru a duce din nou Parma în Serie A. Cred că avem un grup bun, cu care ne putem atinge obiectivul. Mă simt bine alături de colegii mei. Toți sunt extraordinari. Nu mă gândesc la alte echipe. Vreau să rămân la Parma și să contribui la revenirea clubului în prima divizie.

Avem un nou antrenor, ne vorbește în fiecare zi și încearcă să ne facă să jucăm la potențialul nostru maxim. Trebuie să ne păstrăm concentrarea și să îl ascultăm. Îmi place să joc tare. Maresca nu mi-a spus nimic în particular. El vorbește cu întreaga echipă.

Buffon? Este un vis devenit realitate să îl avem aici. Este important să îl ascultăm, în special pentru jucătorii tineri, pentru că putem învăța foarte multe de la el”, a spus Man pentru parmacalcio1913.com.