Dennis Politic, eroul lui Dinamo. Prima victorie a „câinilor” în Superligă „Presiune este mereu la Dinamo”.

Alex Vartolomei 14.08.2023, 23:41
Dennis Politic, eroul lui Dinamo. Prima victorie a „câinilor” în Superligă „Presiune este mereu la Dinamo”.

Dennis Politic (23 de ani) a venit la Dinamo în această vară și s-a impus ca titular în scurt timp, fiind unul dintre jucătorii care au ieșit în evidență chiar și-n meciurile pe care „câinii” nu le-au câștigat.

Dinamo a obținut în această seară prima victorie de la revenirea în prima ligă, 1-0 cu FC Botoșani.Tânăra achiziție a clubului din Ștefan cel Mare a contribuit decisiv la golul victoriei din prelungirile partidei. Dennis Politic a făcut o incursiune în flancul stâng, în careul moldovenilor, și a centrat decisiv în fața porții, de unde portarul Răzvan Ducan (22 de ani) și-a introdus mingea în propria poartă, în minutul 90+5. Stadionul a explodat de bucurie și alb-roșii au adăugat 3 puncte foarte importante în clasament.

Fotbalistul dinamovist s-a declarat foarte încântat de realizarea sa și e fericit că meciul s-a terminat cu victoria lui Dinamo, iar moralul echipei este foarte ridicat după acest succes.

„Este o victorie foarte importantă, am vrut să câștigăm acest meci. Ne bucurăm pentru cele trei puncte și sperăm să o ținem tot așa. Am încercat să o duc în față, am vrut să punem presiune și să obținem o victorie. Important e că am câștigat, nu că am dat gol. Am meritat victoria astăzi. Revenim la muncă pentru meciul următor. Această victorie ne dă un moral bun pentru meciurile care urmează”,” – a declarat Dennis Politic la interviul de după meci.

Jucătorul „câinilor” este absolut impresionat de atmosfera generată de fanii alb-roșii, iar în cadrul interviului le-a mulțumit pentru susținerea necondiționată, bucurându-se că le-a putut oferi motive de bucurie la finalul partidei.

„Presiune este mereu la Dinamo și crește cu cât trec meciurile și nu ai victorii. Atmosfera mi s-a părut senzațională, știam ce fani are Dinamo și în seara asta am văzut-o din nou. Au fost în număr foarte mare și ne-au susținut. Le mulțumim că ne-au susținut la fiecare meci, deși în primele 4 etape luasem decât un punct.Ne bucurăm că le-am pus un zâmbet pe față azi.” – a menționat Dennis Politic.

În urma victoriei obținute, Dinamo acumulează 4 puncte și în acest moment se clasează pe locul 14 al Superligii.

Urmăriți Playsport.ro și pe