Despărțirea de Marco Dulca a fost dată uitării de Mihaela Buzărnescu. Românca a reușit să câștige primul meci în 2022

Giosanu Catinca 28.04.2022, 10:00
Despărțirea de Marco Dulca a fost dată uitării de Mihaela Buzărnescu. Românca a reușit să câștige primul meci în 2022

Mihaela Buzărnescu este în culmea fericirii. Jucătoarea profesionistă de tenis s-a refăcut după despărțirea de Marco Dulca. Chiar dacă nu a vorbit în mass-media despre finalul relației lor, campioana noastră a suferit mult. Acum, ea și-a găsit, în sfârșit, liniștea și acordă și mai mult atenție sportului care a consacrat-o. Românca a reușit să câștige primul meci în 2022.

Mihaela Buzărnescu a uitat de Marco Dulca

Mihaela Buzărnescu a trăit o frumoasă poveste de dragoste împreună cu Marco Dulca, însă relația s-a încheiat brusc. Celebra sportivă și fiul lui Cristi Dulca s-au despărţit destul de repede, după numai șase luni de relaţie.

Jucătoarea de tenis a fost destul de afectată. Mult timp ea nu și-a găsit echilibrul pe terenul de tenis. Însă pare că rănile ei s-au vindecat acum. Fostul număr 20 mondial în 2018, actualmente locul 125 WTA, a reușit să o învingă miercuri pe sârboaica Natalija Stevanovic, în prima rundă a turneului ITF de la Istanbul.

Buzărnescu, a doua favorită a turneului de la Istanbul, s-a impus cu 6-4, 2-6, 6-3. Meciul a durat două ore şi 39 de minute.

Românca face ravagii la Istanbul

Mihaela Buzărnescu nu mai câștigase de șase luni un meci. Ea a explicat într-o postare pe Instagram că în ultimul timp s-a confruntat cu a cincea accidentare majoră din carieră.

Noi, sportivii de performanță, adica cei care care își sacrifică viața și corpul pentru un sport, suntem puși la multe încercări de-a lungul anilor. Majoritatea dificile, câteva și plăcute sau cum le numim noi, recompense. Din acest motiv suportul celor din jurul nostru este vital pentru a avea puterea de a merge mai departe la fiecare hop.

Job-ul nostru nu este un “9:00 to 18:00”, ca apoi să ieșim seara cu prietenii sau să ne permitem luxul de a sta la cina cu cei dragi, nu – job-ul nostru este un icebearg al cărui vârf se vede foarte puțin. Jobul nostru înseamnă sărbători sacrificate, nopți prin aeroporturi, deplasari săptămânale, antrenamente intense și multe accidentări, mulă durere.

Poate nu se știe, însă momentan eu joc doar cu injecții în braț, injecții ce nu sunt făcute să trateze, ci sa mascheze durerea. Sunt convinsă, criticile vor aparea din nou și din nou, însă eu trag în continuare până îmi îndeplinesc visul de a mai reprezenta încă o dată România la Olimpiada de la Paris din 2024.”, a scris Buzărnescu, pe contul ei de Instagram.