Despărțirea dureroasă pentru Dinamo. Se retrage din „haită” din cauza unor probleme grave de sănătate

Catinca Giosanu 20.01.2022, 15:14
Despărțirea dureroasă pentru Dinamo. Se retrage din „haită” din cauza unor probleme grave de sănătate

Costel Ologu, alias „Tyson”, cel mai vechi și mai cunoscut șofer de autocar din Liga 1, a plecat de la Dinamo. Vestea i-a luat prin surprindere pe dinamoviști, însă bărbatul nu are altă variantă, căci se confruntă cu mari probleme de sănătate.

Numeroase probleme pentru Dinamo

Gruparea alb-roșie se atașase de Costel Ologu, mai ales că acesta a condus autocarul ”câinilor” mai bine de trei decenii. El era la curent cu toate necazurile care i-au pus la încercare pe dinamoviști, însă nu a ”dat din casă”.

Deplasarea la Constanța, pentru amicalul cu Farul (2-2), a fost ultima cursă pe care a bifat-o Costel Ologu. De acum, el se va concentra pe propriile probleme. Domnul Costel are nevoie să se opereze, din nou, din cauza unor probleme medicale ce nu mai suportă amânare.

Tyson pleacă de la Dinamo
Tyson pleacă de la Dinamo

Cristi Borcea îi vine în sprijin celebrului șofer

Surse din interiorul clubului din șoseaua ”Ștefan cel Mare” au povestit la ce încercări a fost supus Nea Costel de-a lungul timpului. Mai mult, s-a aflat că fostul șef de la Dinamo, Cristi Borcea, s-a pronunțat că achită el costurile pe care le implică operația cu pricina.

Inițial, «Tyson» a fost operat și i s-a pus o proteză la genunchi. Nicolae Badea a platit tot ce a ținut de intervenția chirurgicală. Doar că acum e nevoie de o nouă operație. A auzit Borcea și i-a spus că de data asta achită el costurile. Că e vorba despre bani mulți, mii de euro, chiar dacă e vorba de o intervenție chirurgicală la București. Toate aceste probleme îl scot din circuit pe cel mai vechi dinamovist de la echipă, care a prins generații întregi de fotbaliști.”, a dezvăluit cineva din club.

Urmăriți Playsport.ro și pe