Detalii neștiute despre Valentin Mihăilă oferite de oficialii Parmei. Ce se întâmplă cu fotbalistul român

Giosanu Catinca / 24.09.2021, 12:57
Detalii neștiute despre Valentin Mihăilă oferite de oficialii Parmei. Ce se întâmplă cu  fotbalistul român

Valentin Mihăilă a revenit pe teren la Parma, după ce a fost chinuit de accidentări, însă nu seaflă într-o formă extraordinară. Javier Ribalta, directorul sportiv al Parmei, a oferit detalii despre starea de sănătate a mijlocașului în vârstă de 21 de ani.

Conducerea Parmei, noi detalii despre Valentin Mihăilă

În momentul de față, gruparea emiliană se află în a doua parte a clasamentului, cu doar 7 puncte obținute în primele cinci etape. Parma are două înfrângeri consecutive în ultimele meciuri, însă situația echipei nu îi sperie pe conducătorii clubului. Ei s-au arătat însă îngrijorați pentru fotbalistul adus de la Universitatea Craiova. Oficialii clubului din Serie B au anunțat că românul încă nu se află în vârf de formă.

Directorul sportiv, Javier Ribalta, a vorbit despre parcursul Parmei în Serie B, dar și despre situația lotului. El a subliniat că există jucători importanți care au revenit după accidentări și nu sunt încă în cea mai bună formă. Printre fotbaliștii aflați în această situație se află și Valentin Mihăilă. El a jucat patru meciuri pentru Parma în noul sezon și a reușit să înscrie de două ori.

”E normal să ai dificultăți la început”

Javier Ribalta a declarat că Valentin Mihăilă încă nu a ajuns la capacitate maximă.

Când începi pe un anumit drum, întotdeauna ai nevoie de timp, e mai dificil să construiești ceva decât să distrugi. Durează ceva timp să construiești un drum atât de lung, așa cum ne dorim noi și e normal să ai dificultăți la început.

Mulți jucători nu sunt încă în cea mai bună formă, printre cei care au avut probleme fizice. Nu avem încă lotul complet. Osorio, Mihăilă și Inglese nu sunt în vârf de formă. E normal să dureze mai mult timp. Astfel că nu văd lucrurile atât de alarmant.”, a evidențiat directorul sportiv Javier Ribalta, pentru Parma Live.

Mihăilă a ajuns la Parma în 2020, pentru 9.1 milioane de euro. Jucătorul de națională a marcat șase goluri în cele 21 partide oficiale disputate până acum în tricoul italienilor. De asemenea, el a reușit 2 assist-uri.

8,5 milioane de euro este cota de piață a lui Valentin Mihăilă, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.