Dezamăgire națională, după ratarea unei noi calificări la Mondial. Echipa națională caută selecționer. Haos la FCSB, după ce Iordănescu a plecat: suporterii i-au sărit în cap lui Becali. Atacăm frontal, la PlaySport LIVE, cu Cristian Daminuță!

Sorin Chiriac / 15.11.2021, 17:02

România a ratat calificarea la un nou turneu final. „Tricolorii” au avut soarta în propriile mâini, dar au terminat dezamăgitor o nouă campanie de calificăre la Cupa Mondială, unde nu am mai jucat din 1998 și, doar printr-o minune am putea să ne prezentăm în 2026.

Echipa națională a rămas și fără selecționer, după ce contractul lui Mirel Rădoi a expirat, iar antrenorul a anunțat ferm că nu mai dorește să continue munca începută în urmă cu doi ani și jumătate.

Se caută selecționer. Adi Mutu, favoritul federalilor

Federația Română de Fotbal are timp să desemneze un nou selecționer, mai ales că echipa nu mai are niciun obiectiv în acest moment. Totuși, naționala nu poate rămână fără antrenor, astfel că negocierile sunt în toi. PlaySport.ro scria, în exclusivitate, că favorit să îi ia locul lui Rădoi ar fi Adrian Mutu, care ar fi avut deja o primă întâlnire cu directorul tehnic ar FRF, Mihai Stoichiță.

O altă variantă vehiculată în anumite medii ar fi Edward Iordănescu, plecat chiar ieri de la FCSB. Despărțirea juniorului de echipa lui Gigi Becali nu s-a produs fără scandal, patronul fiind cel care a contraatacat: ”Nu l-am dat afară, dar chiar dacă ar fi fost așa, care-i problema? Am încălcat legea? Mă ameninți tu pe mine? Cum să faci așa ceva, Edi?”, a tunat milionarul.

Scandal între suporteri și Gigi Becali, la FCSB!

Care, prin atitudinea sa și-a pus în cap și galeria, Peluza Nord anunțând prin vocea liderului său, Gheorghe Mustață, că nu va mai susține echipa la meciuri. Mai mult decât atât, suporterii au reaprins războiul cu finanțatorul echipei, scriind mesaje de amenințare pe gardurile care înconjoară baza de pregătire a echipei, din  comuna Berceni.

Becali nu lasă însă lucrurile așa și amenință cu plângeri penale și chiar cu închisoarea pe liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, care ”ar fi instigat la acte huliganice”. Situația la echipă este din ce în ce mai tensionată, determinându-l pe Becali să spună: ”Lăsați-mă în pace! Nu sunt Steaua, așa zice justiția!”

Comentăm la PlaySport LIVE dezastrul de la națională și haosul de la FCSB

Dezbatem dezastrul de la echipa națională, după o nouă ratare a calificării la un Campionat Mondial și haosul de la FCSB, provocat de Gigi Becali. Cristian Daminuță va fi invitatul lui Sorin Chiriac, cel care face o pereche excelentă în atacul PlaySport LIVE, alături de jurnalistul Cătălin Mureșanu.

Vom avea reacții pro și contra și vom comenta declarații de după meci ale lui Mirel Rădoi și ale celor mai importanți fotbaliști de la echipa națională. De asemenea, vom comenta evenimentele care se succed în timp real la echipa patronată de Gigi Becali!

PlaySport LIVE: luni, marți și vineri, de la 18:00!!

Așa cum v-am obișnuit, nu vom menaja pe nimeni! Vom spune lucrurilor pe nume, fără a dori însă să lovim în persoane, ci doar pentru a fi constructivi.

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube.