Dezastru pentru CSA Steaua! Oprița nu se ascunde: „Nu putem promova”

Olteanu Ștefan / 27.07.2022, 22:31
Dezastru pentru CSA Steaua! Oprița nu se ascunde: „Nu putem promova”

CSA Steaua ar putea avea parte de un nou sezon dezastru, deoarece antrenorul Daniel Oprița lasă de înțeles că echipa nu va putea promova nici în 2022 – 2023. Tehnicianul a avut recent o discuție cu responsabilii din conducerea clubului și din declarațiile pe care le-a făcut nu pare prea optimist.

Daniel Oprița, veste groaznică pentru fanii CSA Steaua. Un nou dezastru ar putea lovi echipa în sezonul 2022 – 2023

Ultimele vești care au venit pentru fanii CSA Steaua nu sunt deloc bune, iar pentru formația din Ghencea se pare că urmează un nou sezon dezastru.

În stagiunea precedentă, „militarii” au reușit performanța de a termina în primele patru echipe din play-off-ul Ligii 2. Iar potrivit poziției din clasament, echipa ar fi trebuit să dispute barajul pentru promovarea în primul eșalon.

Acest lucru nu a fost posibil, din cauza formei de organizare a clubului și locul de baraj a fost preluat de Concordia Chiajna, formația care a terminat pe locul 5 în clasament.

Deși s-au făcut promisiuni că în sezonul 2022 – 2023 lucrurile vor sta altfel și acțiunile clubului vor fi preluate de către o Societate Comercială Sportivă pe Acțiuni, în realitate nu s-a întâmplat nimic. Noul sezon din Liga 2 va debuta pe 6 august, iar Daniel Oprița pare deja resemnat cu privire la șansele echipei sale de a promova:

„În momentul acesta nu putem promova. M-am interesat și eu, dar deocamdată nu. Trăim cu speranța. Au fost jucatori pe care nu i-am adus ușor, au venit crezând că vom avea drept de promovare. Au niște bonusuri în cazul promovării, dar acum nu le pot lua chiar dacă acestea sunt în contract.

Bonusurile vin din drepturile tv pe care nu le vom lua dacă nu vom promova, chiar dacă ne clasăm pe primele locuri sau la baraj”, a declarat Daniel Oprița, la Digi Sport.

Cum au primit jucătorii vestea: „Se gândesc că sunt păcăliți!”

În același timp, Daniel Oprița recunoaște că șansele ca echipa să mai reușească performanța din sezonul trecut sunt reduse. Motivul? De data aceasta, jucătorii sunt conștienți de faptul că nu vor avea nicio șansă de a promova, iar în acest context determinarea nu va mai fi aceeași:

„E mai dificil sezonul acesta. Sezonul trecut am trăit cu speranța că ne vor lăsa, că vom merge la TAS. Acum și jucătorii știu ce a fost anul trecut. Unii se gândesc că sunt păcăliți.

Și eu vreau să promovez cu Steaua în Liga 1. Vreau să rămân alături de ei. Mi-ar fi greu să mă despart acum de ei, cred că am construit o echipă bună. Am avut discuții cu conducerea. Deocamdată nu s-a rezolvat, nu e nimic clar”, a mai adăugat antrenorul CSA Steaua.

„Militarii” debutează în noul sezon pe 6 august, în Ghencea, contra celor de la Metaloglobus București. Derby-ul Dinamo – CSA Steaua e programat în runda cu numărul 6, pe 10 septembrie.

VIDEO. Steaua, victorie cu 6-0 în ultimul amical. A înscris și fiul lui Narcis Răducan.