Dezastru pentru Karim Benzema după ce a cucerit Balonul de Aur. Francezul a devenit indisponibil

Radu Bordei 22.10.2022, 21:19
Dezastru pentru Karim Benzema după ce a cucerit Balonul de Aur. Francezul a devenit indisponibil

Karim Benzema nu s-a putut bucura mult pentru Balonul de Aur pe care tocmai l-a cucerit. Francezul de 34 de ani s-a accidentat din nou și are mari emoții. În mai puțin de o lună începe Campionatul Mondial din Qatar, principalul obiectiv al atacantului celor de la Real Madrid. 

Emoții mari pentru Karim Benzema. S-a accidentat și este urmărit atent de medici

Atacantul madrilenilor nu pare să scape de accidentări. Vestea bună este că Benzema nu a suferit vreo afecțiune care să îl țină departe de teren pe o perioadă lungă. Dar proapsătul Balon de Aur este măcinat de situații medicale dese care îl scot din ritm. Situația este cu atât mai supărătoare pentru Karim, cu cât Mondialul de la Qatar bate la ușă. Francezul visează să își ajute țara să își păstreze trofeul cucerit în Rusia.

Ultima accidentare îl face indisponibil pentru cel puțin două partide. Madrilenii vor juca cu Sevilla, în campionat, respectiv Leipzig în Liga Campionilor.

După testele făcute astăzi asupra jucătorului nostru, Karim Benzema, de către staff-ul medical al lui Real Madrid, au fost detectate probleme musculare la nivelul cvadricepsului de la piciorul stâng. Situația sa este monitorizată, a precizat clubul spaniol pe rețelele sociale

Benzema, al 5-lea francez care cucerește Balonul de Aur

Atacantul Realului se alătură nu doar eroului său, Zinedine Zidane, dar și altor nume uriașe din Hexagon premiate cu Balonul de Aur. Raymond Kopa, Michelle Platini, de trei ori și Jean Pierre Papin sunt ceilalți compatrioți care au cucerit prestigiosul trofeu. Benzema a avut un sezon trecut perfect, în care a cucerit tot ce se putea cu echipa de club și acum mai are un singur obiectiv: titlul mondial în Qatar.

Mi-am spus mereu că dacă muncești, trebuie să reușești. Este visul oricărui fotbalist. Sunt extrem de fericit că am reușit să câștig. Am trecut prin momente dificile,dar am reușit să le depășesc cu ajutorul familiei mele. E o mare onoare să fiu alături de idolii mei, Zinedine Zidane și Ronaldo. Nu-i pot uita pe toți cei care au contribuit la acest moment unic. De la domnul Aulas, președintele lui Olympique Lyon și până la Florentino Perez, toți au un merit pentru ce se întâmplă acum. Este și trofeul lor!

Mi-am dorit de copil să câștig orice meci, să marchez multe goluri. Tot din copilărie am învățat cum e să devii un bun coleg. Fotbalul m-a educat”, a spus Karim Benzema în cadrul festivității de la Paris.

Urmăriți Playsport.ro și pe