Dezastru total la Dinamo! Încă 5 jucători și-au depus memorii!

Gabriel Eșanu 16.01.2021, 17:08
Dezastru total la Dinamo! Încă 5 jucători și-au depus memorii!

Criza financiară de la Dinamo provoacă din ce în ce mai multe probleme. Jucătorii spanioli au părăsit echipa şi şi-au depus memorii pentru a-şi recupera banii. Chiar şi în aceste condiţii, formaţia din Ştefan cel Mare s-a descurcat excelent în primul meci din 2021, cu o victorie în faţa celor de la Hermannstadt. Doar că antrenorul Ionel Gane va fi nevoit să găsească noi improvizaţii în următoarele partide. Asta pentru că alţi cinci jucători au decis să părăsească echipa, anunţă GSP. Dintre aceştia, o parte au jucat şi în meciul de la Sibiu. Şi ar putea fi folosiţi şi sâmbătă, contra Chindiei.

Radu Zanfir a fost deja declarat liber de contract, iar alţi patru jucători aşteaptă să plece de la Dinamo în următoarele zile

Radu Zanfir, fundaş dreapta, post pe care Dinamo este deficitară, a fost declarat liber de contract în această săptămână. Alţi patru jucători aşteaptă termene până la sfârşitul lunii. Printre ei şi Andreas Mihaiu, jucător căruia Gane începuse să îi ofere tot mai multe minute. Este în lot şi pentru disputa împotriva celor de la Chindia. Mihai Popescu, Andrei Sin şi Daniel Popa sunt ceilalţi trei.

Sunt şi ceva veşti bune din partea celor de la DDB, care au reuşit să convingă o parte dintre jucătorii importanţi să continue. Este vorba despre Fabbrini, Achim şi Magaye. Se poartă în continuare tratative pentru a-l convinge şi pe Deian Sorescu să accepte o micşorare a salariului pentru a putea continua.

„Discuțiile purtate de DDB cu jucătorii noștri încep să se materializeze. Astăzi suntem în măsură să vă anunțăm că Diego Fabbrini, Vlad Achim și Gueye Magaye continuă alături de noi la Dinamo! Diego, Vlad și Magaye sunt jucători foarte importanți pentru proiectul pe care îl construim pe termen lung. Un proiect care înseamnă salvarea clubului și redescoperirea performanței.

Toți trei au acceptat micșorarea salariilor pentru o perioadă, demonstrând încă o dată că știu să ofere atunci când li se oferă. Iar suporterii lui Dinamo dau jucătorilor mult de tot! Mai mult decât atât, contractul cu Fabbrini a fost prelungit cu încă un an. Implicarea voastră în proiectul DDB a avut un rol determinant, să continuăm în același ritm toți cei care iubim Dinamo! După atâtea promisiuni neonorate din partea acționarului majoritar, jucătorii aveau motive să fie neîncrezători și să-și dorească să plece”, au transmis cei din DDB.

Dinamo poate urca pe un loc de play-off dacă va reuşi să câştige partida contra Chindiei, de sâmbătă seară. Formaţia din Târgovişte este chiar una dintre rivalele în lupta pentru un loc în primele şase. Desigur, înainte de a se gândi la play-off, Dinamo ar trebui să rezolve măcar o parte din problemele financiare.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe