Dezintegrată de propria familie, Anamaria Prodan a plecat din casă: „Ne e rușine că porți acest nume” – GALERIE FOTO

Andrei Alexandra 15.01.2023, 06:00

Într-un interviu pe care l-a acordat în toamna anului trecut, Anamaria Prodan a povestit poate cel mai dificil moment din viața ei, ziua în care a fost umilită chiar de propria familie. Tristul moment a avut loc cu mulți ani în urmă, pe vremea când impresara făcea trecerea de la viața de adolescent, la cea de om major.

Anamaria Prodan, umilită de propria familie! Momentul dificil a trezit-o la realitate

Anamaria Prodan a dovedit în ultimii ani că poate face față cu brio oricăror greutăți la care este supusă, însă până să ajungă una dintre cele mai puternice femei din România, impresara a trecut printr-un moment de cumpănă și chiar a fost umilită de propria familie.

Pe vremea când încă era doar o fată și se confrunta cu problemele tipice adolescenților, Anamaria Prodan a venit într-o seară de la discotecă și a avut o scurtă discuție cu familia. Un dialog de doar câteva propoziții, dar care i-a schimbat viața la 180 de grade.

Un unchi din partea mamei, pe nume Titus, nu a avut milă de Anamaria Prodan. În momentul în care a văzut-o că vine de la discotecă, acesta a ținut să îi transmită nepoatei că nu se ridică la standardele familiei. Întregul episod a fost povestit pe larg de Anamaria Prodan:

„Am venit de la club într-o seară și era acasă mama și cei doi frați ai ei. Fratele Titus (n.r. – unul dintre cei doi unchi) era un tip foarte deștept și cumplit de dur.

Când am intrat în casă, foarte mândră, casa mea, „ce faceți aici?”. Eram conducător eu și mi-a zis: „Vai de capul tău cum ai ajuns. Ai ajuns să ne fie rușine că porți numele de Prodan”(…)

Ceva cumplit. Pentru mine au fost cele mai cumplite cuvinte. Se bătea cap în cap cu ceea ce mă învăța tatăl meu. Să fiu demnă, mândră, nimeni să nu poată să-mi zică ceva, să nu greșesc, să tind spre perfecțiune.

Când m-am uitat așa la el, am văzut în ochii lui albaștri un dispreț, am făcut stânga împrejur și am ieșit din casă, m-am dus și m-am plimbat prin parcul Ioanid câteva ore(…)”, a mărturisit Anamaria Prodan, în emisiunea „În Oglindă” de la Kanal D.

Cum i-a schimbat viața acel moment

În timp ce se plimba singură prin parc, Anamaria Prodan spune că a încercat să ia cuvintele dure ale unchiului ca pe o lecție, iar în cele din urmă totul s-a transformat într-o mare învățătură.

Impresara și-a dat seama că a ajuns într-un punct al vieții în care trebuie să schimbe ceva și din următoarea zi asta a și făcut:

„Stăteam și vorbeam cu mine. Nu e bine, ăsta nu este un drum care duce la ceva bun. N-ai cum să stai o viață în discotecă, n-ai cum să cheltui o viață banii pe care îi ai în cazinou(…)

Am zis ok, de mâine s-a terminat, s-a închis și capitolul ăsta. Ăla a fost capitolul vieții mele, ăla pe care eu l-am ales. Eu l-am experimentat, eu mi-am făcut mii de cucuie, eu mi l-am tratat și eu l-am închis”, a mai adăugat Anamaria Prodan.

Primul mariaj, un alt capitol foarte important al vieții

Ulterior, Anamaria Prodan a adus în discuție un alt episod care a ajutat-o enorm să urce pe scara socială. În timpul primului mariaj, ea s-a văzut forțată să plece în America „doar cu un geamantan și niște haine”. Însă, împreună cu soțul ei de la acea vreme, și-au construit o viață de care ulterior au fost foarte mândri:

„Am ales America pentru că primul meu soț juca baschet de performanță în America, era la facultate(…) Am plecat fără nimic, nu am luat absolut nimic, doar un geamantan cu niște haine, atât. Și eu și primul meu soț la fel, fără niciun ajutor din partea nimănui, ne-am construit viața”, a mai declarat impresara, potrivit sursei citate.

Urmăriți Playsport.ro și pe