Dezvăluire șocantă despre moartea lui Maradona: „Diego s-a sinucis”

Gabriel Eșanu 19.12.2020, 14:02
Dezvăluire șocantă despre moartea lui Maradona: „Diego s-a sinucis”

Diego Maradona a murit pe 25 noiembrie, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Tragedia a venit la doar două săptămâni după ce marele fotbalist argentinian fusese operat la cap. Intervenția chirurgicală pe creier a avut rolul de a îndepărta un hematom subdural.

Alfredo Cahe. fost doctor personal al lui Diego Armando Maradona, a venit cu o ipoteză șocantă. Acesta susține că „El Pibe d’Oro” s-a sinucis. Ipoteza șocantă a fost lansată în timpul emisiunii Confrontados, la postul TV argentinian Canal 9. Conform lui Cahe, Maradona era obosit și nu mai avea dorința de a-și continua viața.

„Ultima oară l-am văzut în viață la clinica Olivos, unde fusese operat. Era sedat și dormea. Nu am putut să vorbesc cu el, cu psihologul sau cu psihiatrul. Pur și simplu, mi-au închis ușa în față. Când m-am dus să-l văd a doua oară, se sinucisese. Cred că s-a sinucis pentru că se săturase de tot ce îl înconjura. Tot ce s-a întâmplat a dus la sinucidere. Una dintre asistentele care au stat cu el până la sfârșit mi-a spus: ‘Nu mai voia să trăiască. Era obosit'”, a povestit medicul Alfredo Cahe.

Palmaresul lui Diego Maradona

Campionatul Mondial cu Argentina (1986)
Cupa Spaniei cu Barcelona (1983)
Supercupa Spaniei cu Barcelona (1984)
Serie A cu Napoli (1987, 1990)
Cupa Italiei cu Napoli (1987)
Supercupa Italiei cu Napoli (1991)
Cupa UEFA cu Napoli (1987)
Campionatul Mondial U20 cu Argentina (1979)
Campionatul Argentinei cu Boca Juniors (1981)
Cel mai bun marcator din Serie A (1988, 15 goluri)

Diego Maradona a câștigat Cupa Mondială în 1986, cu Argentina, competiție la care a avut prestații absolut senzaționale. A debutat pentru Argentinos Juniors, de unde avea să fie achiziționat de Boca Juniors.

În 1982, FC Barcelona plătea opt milioane de dolari, un record pentru acea vreme, pentru a-l cumpăra de la Boca. După doi ani în care nu a convins la catalani, era cumpărat de Napoli. Cu șapte milioane de dolari. Iar la clubul italian a scris istorie.

„Nu avem primar, case, școli, autobuze, locuri de muncă și salubritate, dar nimic din toate acestea nu contează, pentru că îl avem Maradona!”, scriau napoletanii.

Urmăriți Playsport.ro și pe