Dezvăluirea despre Nadia Comăneci care a devenit virală. Celine Dion, în genunchi în fața Zeiței de la Montreal

Moldoveanu Camelia 09.02.2022, 12:45
Dezvăluirea despre Nadia Comăneci care a devenit virală. Celine Dion, în genunchi în fața Zeiței de la Montreal

Performanța obținută de Nadia Comăneci la Montreal a inspirat-o pe Celine Dion. Faimoasa cântăreață a fost la un pas să lase microfonul pentru a se apuca de gimnastică. La rândul ei, „Zeița de la Montreal” iubește muzica artistei supranumită „Regina Muzicii Pop”.

Celine Dion, marea admiratoare a gimnastei Nadia Comăneci

Pe vremea când Nadia Comăneci cucerea podiumul de la Montreal (1976), obținând primul 10 din istoria gimnasticii, Celine Dion avea doar 8 ani. „Regina Muzicii Pop” s-a simțit inspirată de „Zeița de la Montreal” și și-a dorit să fie ca ea, să se apuce de gimnastică și să facă performanță.

Urmăream Jocurile Olimpice și ea aproape că mi-a schimbat destinul. Am iubit atât de mult puterea ei, dedicarea ei și munca grea pe care a depus-o. Îmi doream să fiu că ea. Nu era vorba doar de gimnastică, ci de întreagă ei atitudine și înfățișare.

Am iubit tot ce avea legătură cu ea și se vorbea despre ea, până când destinul meu a început să se manifeste și m-a condus spre muzica, fapt pentru care – dar să nu mă înțelegeți greșit – sunt foarte fericită”, a declarat Celine Dion în urmă cu ceva timp.

Atunci când Celine Dion se uita la Jocurile Olimpice de la Montreal, Nadia Comăneci avea 14 ani și cucerea 3 medalii de aur. Ulterior, în 1980, „Zeița de la Montreal” și-a trecut în palmares alte două medalii de aur, la Moscova.

„Zeița de la Montreal” și „Regina Muzicii Pop” s-au cunoscut la Jocurile Olimpice de la Atlanta

În 1996, Celine Dion se afla la Atlanta, acolo unde a cântat în deschiderea Jocurilor Olimpice. Rene Angelil, soțul cântăreței în perioada 1994-2016, a aranjat o întâlnire surpriză între „Zeița de la Montreal” și „Regina Muzicii Pop”.

Astfel, în timp ce se afla în camera de hotel alături de Rene Angelil, Nadia Comăneci i-a bătut la ușă. Celine Dion a fost complet copleșită și a mărturisit ulterior prin ce emoții a trecut atunci când și-a întâlnit idolul.

Am deschis ușa și… ea era chiar acolo. M-a dat gata!
M-am întâlnit astfel cu persoana pe care o admiram de atât de multă vreme. Într-un fel, ea mi-a schimbat viață”, a spus Celine Dion.

La rândul ei, Nadia a fost emoționată atunci când a întâlnit-o pe Celine Dion, mărturisind chiar și care este melodia ei favorită din cele cântate de „Regina Muzicii Pop”.

Pentru amândouă a fost o întâlnire emoționantă. De atunci ne-am mai revăzut de câteva ori.

Toate îmi plac. Am însă o melodie preferată. Este vorba despre The Power of Love”, a declarat Nadia Comăneci.

Din nefericire, Celine Dion se confruntă în ultima perioadă cu mai multe probleme de sănătate. Aceasta are doar 40 de kilograme și trebuie să respecte un regim alimentar stric, motiv pentru care și-a anulat toate concertele programate în următoarea perioadă. La auzul veștilor triste despre „Regina Muzicii Pop”, Nadia Comăneci i-a transmis un mesaj de încurajare:

Îi doresc multă sănătate și sper să o revăd cât de curând în marile ei spectacole”, i-a urat Nadia Comăneci.