Dezvăluirea Lorenei Balaci despre ce a pățit Laurențiu Reghecampf. Numele Anei Prodan a apărut într-o situație delicată

Giosanu Catinca / 23.10.2021, 16:00
Dezvăluirea Lorenei Balaci despre ce a pățit Laurențiu Reghecampf. Numele Anei Prodan a apărut într-o situație delicată

Laurențiu Reghecampf (45 de ani), antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, a fost aspru criticat de suporterii care au luat parte la meciul dintre Chindia Târgoviște și Universitatea Craiova. El a devenit ținta unor atacuri dezgustătoare vineri seară din cauza problemelor pe care le are cu Anamaria Prodan.

Reghecampf, atacat din toate părțile din cauza divorțului de Prodan

Universitatea Craiova a bifat a patra victoie la rând în campionat, 1-0 pe terenul Chindiei Târgoviște, în etapa a 13-a, într-un meci cu un penalty ratat și două bare. Partida s-a terminat la scurt timp după golul marcat de Andrei Ivan în minutul 72. Trupa lui Laurențiu Reghecampf a urcat pe locul 2. Cu toate acestea, tehnicianul a fost înjurat ca la ușa cortului de fanii dâmbovițeni. Aceștia din urmă l-au jignit pe antrenorul român din cauza divorțului de Anamaria Prodan.

Lorena Balaci, fiica legendarului Ilie Balaci, a oferit detalii uluitoare despre tratamentul a fost nevoit să îl îndure Reghe în timpul partidei cu cei de la Chindia Târgoviște.

L-au înjurat legat de viața personală. Mi se pare de prost gust din orice parte am privi această situație. În momentul în care ataci un om legându-te de chestii personale, nu e OK. S-a întrecut măsura. Se auzeau și la TV. Foarte urât a fost, mizerabil!”, a evidențiat Lorena Balaci, într-o intervenție la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

”Lucrurile au fost mult mai mizerabile decât de obicei”

Fiica marelui jucător al Craiovei s-a arătat foarte dezamăgită de evenimentele din timpul partidei cu Chindia Târgoviște și a ținut să precizeze faptul că acest gen de comportament întrece orice limită a bunului simț.

Aseară, lucrurile au fost mult mai mizerabile decât de obicei, s-a întrecut orice limită de bun simț.”, a mai spus Lorena Balaci.

De parcă nu era de ajuns, o parte din delegația clubului din „Bănie” a fost implicată într-o altercație cu fanii adverși. Incidentul a avut loc la scurt timp după fluierul de final al partidei.

În momentul în care a fost întrebat ce părere are de evenimentele respective, Laurențiu Reghecampf a făcut următoarele afirmații:

Un suporter nervos, dar nu e problemă. Nu mă interesează. E urât când ești înjurat și când te gândești că oamenii de la tribuna VIP au asemenea vorbe la ei.”, a spus antrenorul în timpul declarațiilor oferite la finalul partidei.