Dezvăluiri de senzație: ”Copos a refuzat o ofertă de 5 milioane de euro pe acel jucător!”. Ce motiv a avut milionarul

Giosanu Catinca / 25.06.2021, 08:49
Dezvăluiri de senzație: ”Copos a refuzat o ofertă de 5 milioane de euro pe acel jucător!”. Ce motiv a avut milionarul

Un fotbalist care joacă pe post de fundaș central la Universitatea Craiova în Liga I a fost la un pas să ajungă la Dinamo Kiev. George Copos a refuzat o ofertă de 5 milioane de euro pe acel jucător. Cum se explică decizia pe care a luat-o milionarul și despre ce fotbalist este vorba?

Dezvăluiri de senzație: ”Copos a refuzat o ofertă de 5 milioane de euro pe acel jucător!”

Marius Constantin este unul dintre oamenii pe care U Craiova s-a bazat în sezonul recent încheiat. Oltenii au puţine variante pe un postul pe care românul evoluează. Formația din Bănie a avut parte de mai mulţi fotbalişti accidentaţi în acest sezon, iar spre finalul sezonului au stat cu emoţii în privinţa postului de fundaş central. Apărătorul Paul Papp poate juca abia din toamnă.

Jucătorul de 36 de ani putea să prindă transferul carierei. Asta, pe vremea când era la Rapid. Dinu Gheorghe, fost președinte al giuleștenilor, a dezvăluit ce oferte au avut Marius Constantin și Mugurel Buga, în anul în care gruparea bucureșteană le-a eliminat din Europa pe Hertha și Hamburg.

În 2006, Rapid și FCSB s-au întâlnit în sferturile Cupei UEFA. La acel moment, echipa lui Gigi Becali s-a calificat după 1-1 în Giulești și 0-0 pe Arena Națională.

Marius Constantin a semnat prelungirea contractului cu Universitatea Craiova pentru încă un sezon
Marius Constantin a semnat prelungirea contractului cu Universitatea Craiova pentru încă un sezon

De ce a refuzat milionarul

Dinu Gheorghe a dezvăluit că Marius Constantin a fost dorit de Dinamo Kiev. Transferul nu a avut loc însă, din cauză că George Copos nu a acceptat suma de 5 milioane de euro.

Marius Constantin a fost dorit de Dinamo Kiev. Au fost 5 milioane de euro. M-am rugat să-l dea, nu avea cum să scoată mai mult pentru un apărător central. El are un psihic fantastic, la fel ca Tamaș, de aia și joacă la vârsta lui. Mi-a închis gura, spunând că i-a promis lui Răzvan Lucescu faptul că nu va pleca nimeni până se încheie competiția.”, a spus Dinu Gheorghe, pentru ProSport.

Fostul conducător din fotbalul românesc a adus în discuție și oferta pe care a avut-o Mugurel Buga, autorul unui gol superb cu Hamburg, în victoria de la București, scor 2-0.

Buga a avut o ofertă bună de la Bochum. Au fost 1.300.000-1.400.000, cam așa ceva, după ce a marcat în fiecare meci din Cupa UEFA.”, a mai spus Dinu Gheorghe, potrivit sursei anterior citate.