Dezvăluiri de ultimă oră despre situația lui Moruțan: “S-a dus la 15 milioane, gata”. Ce se întâmplă cu fotbalistul lui Galatasaray

Cristian Stan 21.07.2023, 17:57
Dezvăluiri de ultimă oră despre situația lui Moruțan: “S-a dus la 15 milioane, gata”. Ce se întâmplă cu fotbalistul lui Galatasaray

Olimpiu Moruțan (24 ani) a revenit în această vară la Galatasaray, după împrumutul de un sezon din Serie B. Presa turcă a scris intens în ultimele zile despre un transfer al său în Arabia Saudită.

S-a scris chiar despre o propunere de 10 milioane de euro pentru Moruțan, însă știrea a fost respinsă categoric de agentul jucătorului, Victor Becali.

„Oferta arabilor nu mai e de 10 milioane s-a dus la 15 (ironic). Unde ați mai văzut ofertă de la 5 milioane să dai direct 10, după 15? De la 5 milioane dădeai 6, 7. Normal că mai așteaptă turcii, poate se ajunge la 80, 90 de milioane în ritmul ăsta din 5 în 5.

Nu este nicio ofertă. Galatasaray, în primul rând, s-a pronunțat în ceea ce îl privește pe Moruțan. Face parte din lot, a efectuat cantonamentul cu ei. Depinde ce mișcări se vor mai face și la ei. Atunci va intra în calcul Moruțan. Deocamdată, ei nu iau în calcul această poveste și nu a existat nicio ofertă din țările arabe.

Există oferte din Turcia, și din alte părți cu opțiune de împrumut, dar nu de 10-15 milioane. Probabil că a anunțat Fabrizio Romano.
Nu pot să vă spun ce alte echipe îl vor, că nu e normal, ei nu vor deocamdată. Probabil mai pot face aranjamente să dea jucători, să ia jucători, dar antrenorul s-a declarat foarte mulțumit de Moruțan și eu vă spun că depinde mai mult de ce achiziții vor face ei în următoarele zile.

Sunt echipe de mijlocul clasamentului interesate, dar celor de la Galatasaray le convine mai mult dacă rămâne în Turcia pentru că îl văd, plus că își fac alte combinații, mai iau un jucător, împrumută un jucător”, a declarat Victor Becali pentru Fanatik.

Primește o șansă la Galatasaray?

Dacă mutarea la saudiți nu se va realiza, Moruțan poate primi o nouă șansă la Galatasaray. Fostul stelist poate fi un jucător important pentru Galatasaray în noul sezon, conform declarațiilor antrenorului Cim Bom, Okan Buruk.

„S-a integrat foarte bine în echipă în meciurile amicale. Sper să-l putem folosi în noul sezon. Are un stagiu de pregătire excelent, sunt foarte mulțumit de evoluțiile lui. Are mai multă încredere și jocul lui e în creștere”, a declarat Okan Buruk.

Olimpiu Moruțan a fost transferat de Galatasaray de la FCSB în vara anului 2018 contra sumei de 4.2 milioane de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe