Dezvaluiri despre Georgina Rodriguez facute de fostul partener

Dragos Stefanescu 01.03.2023, 19:58

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez formează de ani buni unul dintre cele mai mediatizate cupluri din lumea sportului. În adolescență, Georgina a avut o relație cu Javier Hernandez Pineiro. Acesta a făcut recent câteva dezvăluiri despre frumoasa argentiniancă.

Dezvăluiri despre Georgina Rodriguez.

Cristiano Ronaldo (38 de ani) și Georgina Rodriguez (29 de ani) sunt împreună din anul 2017. De atunci cei doi formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din sportul mondial.

Înainte de a-l cunoaște pe starul portughez, Georgina avea o viață cât se poate de banală. Argentinianca era vânzătoare într-un magazin de lux din Madrid. Între timp, ea a devenit model și influencer. Georgina are nu mai puțin de 47 de milioane de urmăritori numai pe Instagram.

În adolescență, Georgina Rodriguez a avut o relație cu Javier Hernandez Pineiro. Acesta a povestit recent cum era în acea perioadă actuala parteneră a lui Cristiano Ronaldo.

Am petrecut mult timp împreună, între 13 și 18 ani. Am fost în aceeași clasă pentru un an, iar apoi, chiar dacă am fost în clase diferite, am păstrat relația. Am avut același grup de prieteni și adevărul e că am numai lucruri bune de spus despre ei.

Când am terminat școala, am mers în parc și am avut un vis. Am vorbit despre cum ar fi să călătorim în lumea întreagă. Eram amândoi siguri că vom cunoaște această lume. Acum, anii au trecut și văd că a devenit o femeie cu o familie incredibilă și și-a împlinit ce și-a propus. Nici eu nu mă pot plânge, pentru că și eu mi-am împlinit multe visuri.”, a declarat Javier Hernandez Pineiro.

Cristiano Ronaldo, viață de lux în Arabia Saudită.

Cristiano Ronaldo (38 de ani) are un salariu de 200 de milioane de euro pe an la Al-Nassr. Mai exact lusitanul va primi nu mai puțin de 538.000 de euro în fiecare zi din acest contract. Înțelegerea cu formația saudită este valabilă până în 2025.

Cu asemenea venituri Cristiano Ronaldo își poate permite orice lux. Lusitanul nu a stat pe gânduri și a închiriat 17 apartamente în cel mai luxos hotel din Riad, numit ”Four Seasons”. Ronaldo și-a adus alături de el la Riad familia dar și prietenii apropiați. Toți au locuit în ultimele două luni în apartamentele închiriate de starul portughez. Ronaldo a plătit lunar nu mai puțin de 280.000 de euro pentru închirierea acestor apartamente.

Ronaldo s-a mutat însă de puțin timp într-o vilă care se află foarte aproape de stadionul lui Al Nassr, într-o zonă, din orașul Riad, unde este foarte greu să pătrunzi pentru că este păzită și ferită de ochii curioșilor. „Palatul” este evaluat la 14 milioane de euro și are opt dormitoare, un bazin de dimensiuni olimpice, o grădină interioară cu mici cascade și chiar un parc, potrivit Layalina.

Zona este una de lux, unde locuiesc, firesc, doar oameni cu foarte mulți bani, iar în împrejurimi sunt restaurante de lux și cele mai bine dotate săli de forță din oraș. Atacantul de 38 de ani este obișnuit să locuiască în case foarte scumpe. Vila din Manchester vrea să o vândă cu șase milioane de euro, iar în Portugalia a cumpărat una, care l-a costat în total 21 de milioane de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe