Dezvăluiri din sala de judecată. De ce a țipat Talpan la judecători în ultimul proces cu FCSB

Cristian Stan 18.09.2023, 23:56
Dezvăluiri din sala de judecată. De ce a țipat Talpan la judecători în ultimul proces cu FCSB

FCSB și CSA au consumat, astăzi, la Curtea de Apel București, un nou episod din bătălia pentru palmares.

Decizia finală în ultimul proces se va da pe data de 2 octombrie, însă Florin Talpan a părăsit sala de judecată foarte optimist.

Talpan nu a avut milă de FCSB la tribunal

FCSB și CSA se luptă pentru titlul de continuatoare a clubului Steaua. În prezent, palmaresul Stelei este împărțit în trei. Prima perioadă este 1947 – 1998, adică de la înființarea clubului și până când secția de fotbal s-a despărțit de CSA Steaua. A doua perioadă este cea dintre anii 1998 și 2003, atunci când a existat AFC Steaua, sub patronatul lui Viorel Păunescu și Cristian Gațu și perioada 2003 – prezent, cea sub domnia lui Gigi Becali.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a trimis cazul spre rejudecare la Curtea de Apel București, acolo unde, în cursul zilei de azi, Florin Talpan a apărat interesele formației din liga secundă, ca întotdeauna.

Instanța a refuzat cererea reprezentaților echipei din Superliga de a adăuga probe noi la dosar, o situație care pare să balanseze situația în favorea celor de la CSA. Pentru ca formația finanțată de Gigi Becali să aibă cât mai puține șanse de câștig, juristul formației susținute de Ministerul Apărării a apelat la niște metode mai puțin ortodoxe. Concret, Talpan s-a răstit la judecători în momentul în care avocații celor de la FCSB au dorit să vină cu dovezi noi.

Ce spune avocatul FCSB-ului

S-a terminat, s-a și judecat procesul legat de palmares. Curtea de Apel București a rămas în pronunțare pe apelul înaintat de FCSB. Pentru că CSA nu a depus apel. A amânat pronunțarea pentru 2 octombrie. Întrucât Curtea a spus că se judecă doar perioada 2003 la zi, și nu perioada 47 la zi, noi am recuzat completul de judecată. Se va judeca separat. Cert este ca se va pronunta palmaresul pe perioada 2003 la zi și sigur vom câștiga”, a spus  Adrian Căvescu, pentru playsport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe