Dezvăluiri halucinante din dosarul de la DIICOT: Ce s-a întâmplat în vila lui Vlad Pascu după ce tatăl său l-a lăsat singur? Prietena drogatului de la 2 Mai a spus tot

Alex Cazacu 19.09.2023, 18:42
Dezvăluiri halucinante din dosarul de la DIICOT: Ce s-a întâmplat în vila lui Vlad Pascu după ce tatăl său l-a lăsat singur? Prietena drogatului de la 2 Mai a spus tot

Nu cu mult timp în urmă, prietena lui Vlad Pascu, tânărul drogat care a curmat două vieți la 2 Mai, a fost audiată la DIICOT. Fata le-a spus anchetatorilor ce se întâmpla, mai exact, atunci când mergea la diferite petreceri. Ce s-a întâmplat în vila lui Vlad Pascu, după ce tatăl acestuia l-a lăsat singur, puteți afla în continuare.

Prietena lui Vlad Pascu, dezvăluiri halucinante despre tânărul drogat de la 2 Mai

Ancheta în cazul tânărului care a ucis două persoane în accidentul de la 2 Mai este în plină desfășurare. Acum, Vlad Pascu este în închisoare, fiind acuzat de ucidere din culpă, vătămare din culpă, fugă de la locul accidentului și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor interzise.

Totodată, el este urmărit penal pentru mai multe fapte (deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu, trafic de droguri de mare risc și punerea la dispoziție a locuinței pentru consumul ilicit de droguri). De curând, mai multe percheziții au avut loc la domiciliile mai multor adolescenți cu situații financiare foarte bune.

Rebeca a luat legătura cu oamenii legii

De curând, chiar și mama lui Vlad Pascu a fost plasată în arest preventiv. Se pare că femeia a încercat să șantajeze martorii din dosar. Mama tânărului drogat a vorbit cu Rebeca, prietena fiului său, dar și cea care apare alături de acesta într-un clip devenit viral după tragedie.

Tânăra susține că Miruna Pascu ar fi amenințat-o cu publicarea unor materiale compromițătoare, în cazul în care nu păstrează tăcerea cu privire la trecutul lui Vlad Pascu. Atunci, Rebeca a decis să ia legătura cu procurorii și a făcut o plângere penală în acest sens.

”Mi-a spus că, dacă nu voi catadicsi să iau legătura cu ea până luni, o să aibă mai multe materiale de dat la presă despre mine. Din acest motiv, pentru că m-am simțit amenințată, împreună cu mama mea, am formulat denunțul la DIICOT. Miercuri, pe 6 septembrie, am sunat-o pe Pascu Miruna, care nu a răspuns, dar a încercat în repetate rânduri, joi, să ia legătura cu mine”, a spus Rebeca, potrivit Agerpres.

Spre seară, tânăra a reușit să vorbească cu mama lui Vlad Pascu pe Whatsapp. În timpul discuției, Miruna Miruna Pascu se arăta preocupată de faptul că, în dimineața următoare, Rebeca urma să fie audiată la DIICOT, în dosarul de deținere de droguri a fiului său. Totodată, mama tânărului drogat ar fi încercat să o convingă să nu se prezinte, iar pentru asta să își scoată o scutire medicală.

Cum l-a cunoscut Rebeca pe Vlad Pascu

Vlad Pascu și Rebeca s-au cunoscut în urmă cu aproximativ trei ani de zile (în vara lui 2020). La vremea respectivă, tânărul care a ucis două persoane în accidentul de la 2 Mai consuma deja mai multe tipuri de substanțe interzise.

”Știu că la acel moment Vlad Pascu se droga cu mai multe feluri de droguri, respectiv fuma canabis, trăgea pe nas cocaină, de obicei acasă la Pascu, într-o casă, pe str. Tipografilor, nr. 29, unde până la un punct, Vlad a locuit cu tatăl lui și soția acestuia, precum și cu sora lui vitregă, iar din primăvara acestui an tatăl lui a început să se mute treptat de acasă și să îl lase să stea singur (…)

Începând cu luna martie 2023, cam de când a rămas Vlad singur în casă, ne-am întâlnit de mai multe ori la el acasă, pe str. Tipografilor, și am participat la petreceri, unde se consumau și droguri pe care le aducea Vlad”, a spus fata în fața polițiștilor.

Urmăriți Playsport.ro și pe